BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Dezastru pe o șosea din Borșa făcut de un tânăr beat şi fără permis – actualizare

Un grav accident de circulaţie a avut loc azi-noapte la ora 3.40 pe o stradă din Borşa.

Un șofer a părăsit partea carosabilă, a distrus poarta din oţel a unei gospodării, a avariat două autoturisme parcate în afara şoselei, apoi s-a răsturnat pe plafon. Tânărul de 20 de ani nu a sunat la 112 pentru a anunţa accidentul, în schimb a plecat de la faţa locului spre Spitalul din Borşa. Mama acestuia a aflat de la el ce s-a întâmplat şi îngrijorată a cerut ajutorul poliţiei, dar fără a putea preciza unde s-a produs accidentul. Poliţiştii au mers la spital unde l-au găsit pe borşean. În urma cercetărilor s-a stabilit că nu posedă permis de conducere de nicio categorie, ba mai mult, testat fiind aparatul a indicat 0.30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi distrugere.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

          Azi noapte, la ora 04.16, polițiștii din Borșa au fost sesizați de către o femeie, prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că fiul său a fost implicat într-un accident rutier fără a oferi detalii cu privire la locul în care acesta s-ar fi produs.

          În urma verificărilor efectuate, polițiștii s-au deplasat la Spitalul de Recuperare Borşa – C.P.U., unde a fost identificat un tânăr de 20 de ani din oraș, care a indicat locul unde a avut loc evenimentul rutier, respectiv pe D.N.18 strada Bogdan Vodă.

          La fața locului, polițiștii au constatat faptul că în timp ce tânărul conducea un autoturism fără să dețină permis de conducere, dinspre Borșa înspre Moisei, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, moment în care a acroșat un gard al unui imobil, a intrat în coliziune cu un autoturism care a fost proiectat într-un alt autoturism, ambele fiind parcate înafara părții carosabile, după care s-a răsturnat pe plafon, rămânând pe banda sa de mers. 

          În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, care s-a prezentat la Spitalul de Recuperare Borşa – C.P.U. în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă nefiind necesară internarea acestuia sub supraveghere medicală.

          Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,30 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

          În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează verificări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

Te-ar putea interesa si

FOTO: De trei nopți urșii atacă satul Boiereni. Recomandările jandarmilor pentru a se evita atacurile urşilor

Vasile Dale

ACCIDENTE: UN TANAR A FOST ACROSAT DE UN MOPEDIST, IAR UN COPIL NESUPRAVEGHEAT A FOST LOVIT DE O MASINA

Vasile Dale

MESAJE CITITORI: Studentă româncă întoarsă acasă din Anglia, răspuns IMPERTINENT din partea DSP Maramureș

Vasile Dale

1 mesaj

Sandru aprilie 21, 2023 at 4:14 pm

Poza cu domnul nu aveti? Sa l vedem si noi

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.