EvenimentMaramuresul Istoric

FOTO / VIDEO: Acțiunea Poliției rutiere Maramureș „Speed Marathon”. Zeci de amenzi aplicate de polițiști în doar o oră – actualizare



Până pe data de 23 aprilie 2023 este în plină desfășurare programul „Roadpol” la nivelul Uniunii Europene. Poliția rutieră Maramureș organizează filtre (inclusiv cu mașini neinscripționate) pe toate drumurile din județ pentru depistarea și sancționarea șoferilor ce depășesc regimul legal de viteză.

Astăzi, 21 aprilie a.c., începând cu ora 09.00, polițiștii Serviciului Rutier împreună cu polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au derulat o acțiune rutieră pentru prevenirea accidentelor produse pe fondul vitezei excesive, în cadrul acțiunii „Speed Marathon”.


Jurnaliștii Sighet 247 au fost invitați să participe la acțiunea rutieriștilor și am constatat că în mai puțin de o oră zeci de conducători auto nu au respectat regimul legal de viteză. Au fost opriți pentru a fi sancționați conducătorii auto care au depășit cu peste 20 km/h regimul legal de viteză, iar aceștia nu au fost puțini la număr în zona Ferești – Giulești – Sat Șugatag (DN 18).

Mai multe autospeciale de poliție, cele mai multe dintre ele dotate cu aparate radar, dar și autospeciale neinscripționate dotate cu aparate radar / aparate radar pistol au fost așezate în cascadă pe mai multe tronsoane de drumuri din județ.

Acțiunea este coordonată de către Goth Gheorghe, comisar șef în cadrul Poliției rutiere Maramureș. Acesta ne-a oferit câteva detalii legate de acțiunea desfășurată, care pot fi urmărite în materialul video de mai jos.

Aceste acțiuni se vor derula intens până pe data de 23 aprilie a.c., fiind luați în vizor și conducătorii auto care au consumat alcool, respectiv substanțe interzise.

Sursa Sighet247

ACTUALIZARE ACȚIUNEA „SPEED MARATHON” A POLIȚIȘTILOR, PENTRU SIGURANȚA RUTIERĂ

În perioada 17–23 aprilie 2023, conform Programului Operațiunilor Europene 2023 al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (ROADPOL), este desfășurată acțiunea Speed, destinată verificării respectării regimului legal de viteză și prevenirii evenimentelor rutiere cauzate de viteza excesivă.

În cadrul acestei acțiuni, ieri, 21 aprilie, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag și reprezentanții R.A.R. Maramureș, au acționat pe D.N.18, pentru reducerea riscului rutier, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză.

În cadrul acțiunii au fost verificate 59 de autovehicule, iar pentru neregulileconstatate, au fost aplicate 47 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 18.500 de lei.

Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a 2 permise de conducere și a unui certificat de înmatriculare.

Politiștii rutieri vor continua să acționeze în permanență pentru siguranța traficului rutier în tot județul

Te-ar putea interesa si

FOTO / ACTUALIZARE: Bivoliţă ucisă de o maşină la Dămăcuşeni. Maşina a ajuns într-un podeţ. Şofer încarcerat

Redactie

PRELUARE SIGHET247: De Ziua Internațională a Holocaustului, viceprimarul Sighetului propune „SOLUȚIA FINALĂ”

Redactie

EXCLUSIV: Percheziții la Sighetu Marmației. S-a găsit aproape un kilogram de substanțe interzise

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.