Eveniment

Acțiuni rutiere desfășurate de polițiștii din Baia Sprie și Șișești. Şoferi băuţi şi fără permis depistaţi la Şurdeşti, Seini şi Lăpuş

În perioada 17-23 aprilie a.c., polițiștii din Baia Sprie împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Șișești, au desfășurat mai multe acţiuni pe linie rutieră. În cadrul acestora au fost legitimate 135 de persoane, au fost verificate 98 de autovehicule și pentru neregulile constatate au fost aplicate 67 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 29.580 de lei.
Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a șase permise de conducere și a unui certificat de înmatriculare.

Infracțiuni rutiere depistate de polițiști

 Ieri, 23 aprilie, la ora 15.15, polițiștii din Cavnic au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o participantă la trafic, cu privire la faptul că șoferul unui autoturism se află sub influența băuturilor alcoolice și are direcția de deplasare dinspre Cavnic înspre Șurdești.

Pe D.J. 184, în fața unui imobil din localitatea Șurdești, a fost depistat în trafic autoturismul în cauză, iar la volan a fost identificat un bărbat de 72 de ani din Baia Mare.
În urma verificărilor s-a constat faptul că permisul de conducere pe care îl posedă, este reținut, iar dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul de Psihiatrie Cavnic – C.P.U, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabiliri cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Ieri, 23 aprilie, la ora 19.05, polițiștii din Seini au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat de 31 de ani din oraș.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat testarea cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul Medical de Permanență Seini unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Aseară 23 aprilie, la ora 22.00, în timp ce polițiștii din Suciu de Sus efectuau controlul și supravegherea traficului rutier pe o arteră secundară a D.J.109 F, în localitatea Lăpuș, au oprit pentru control un autoturism.
La volan a fost identificat un bărbat de 30 de ani din Târgu Lăpuș.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că șoferul are permisul de conducere suspendat.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – Mesaj jignitor în trafic al unui șofer după ce a tot el a depășit pe linie continuă

Vasile Dale

PREVENIRE: Polițiștii locali din Baia Mare dau sfaturi pe lângă containerele de gunoi. Se vandalizează containerele pentru PET-uri

Vasile Dale

CARITABIL FOTO/VIDEO: Asociația Start Băiuț a împărțit cadouri pentru 180 copii din comună

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.