BREAKING NEWSNationalRecomandate

VIDEO: INCREDIBIL – 400 de consumatori erau aprovizionați cu droguri de doi tineri din Sălaj. 100 lei doza

La data de 24.04.2023, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Sălaj au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a 2 inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și efectuare fără drept de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

În cauză s-a reținut faptul că, începând cu anul 2022, inculpații au comercializat droguri de mare risc și substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, mai multor consumatori din județul Sălaj (fiind identificate aproximativ 400 de tranzacții), pentru suma de 100 de lei/plic.

În urma celor două percheziții domiciliare efectuate în cauză, au fost descoperite și ridicate cantități de substanță albă cristalină (parte ambalată în 49 de plicuri transparente), două cântare electonice de precizie, 487 de plicuri transparente cu închizătoare de tip zip-lock nefolosite, două tablete, patru telefoane mobile, cartele telefonice, carduri bancare și suma de 1.000 de lei.

În cursul zilei de astăzi judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sălaj a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sălaj și jandarmilor din cadrul IJJ Sălaj.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Te-ar putea interesa si

ŞOMCUTA MARE: Femeie agresată de fostul de soţ şi de fostul cumnat

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: O gospodărie din Suciu de Sus a fost mistuită de flăcări

Vasile Dale

GALERIE FOTO: O maşină din Maramureş, implicată într-un carambol la Jucu

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.