BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ARESTAT PREVENTIV pentru refuz sau sustragerea de la prelevare de mostre biologice

În 24 aprilie a.c., a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 58 de ani din Baia Mare, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În fapt, la data de 23 aprilie, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, conducătorul unui autoturism, care se deplasează pe strada Victoriei, având direcția de deplasare dinspre Tăuții Măgherăuș, s-ar deplasa haotic pe drumul public.

În baza sesizării, patrula rutieră a identificat și oprit autoturismul în cauză pe strada Cristian din municipiu, la volan fiind identificat bărbatul de 58 de ani, care emana halenă alcoolică.



La solicitarea polițiștilor rutieri, conducătorul auto a refuzat și testarea cu aparatul etilotest, precum și recoltarea de probe biologice de sânge de la Spitalul Județean Baia Mare, manifestându-se violent.

Bărbatul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș. Ieri a fost prezentat instanței de judecată în vederea luării măsurilor legale.

Ce spune instanța

BOB I. RADUInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 1933/P/2023 din 25.04.2023 şi, în consecinţă: În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 zile, din data de 25.04.2023 până în 24.05.2023 inclusiv, a inculpatului: – B.R., …., pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, prev. de art. 337 C.pen. Respinge solicitarea inculpatului, formulată prin apărător, de a se dispune împotriva lui măsura preventivă a controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Poliţiştii băimăreni au cântat „La mulţi ani” unui băiat de 10 ani

Vasile Dale

FOTO CITITORI – CASCADORIE PE ȘOSEA / ACTUALIZARE: Au ajuns cu mașina funerară direct în curtea unui localnic din Vișeu de Sus. Şoferul era beat. Ce spun poliţiştii

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Rambo de SEINI – Sătmărean urmărit cu focuri de armă. A spart barajele și a stat 5 ore ascuns în pădure scăpând de polițiști. A fost reţinut pentru 24 de ore (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult