Eveniment

RUTIERE: Accident produs pe strada Gării din Baia Mare. Tânăr din Sălaj băut lovit de o şoferiţă din Baia Mare

Aseară, 25 aprilie, la ora 22.08, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Gării din municipiu s-a produs un accident rutier soldat cu victimă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce un tânăr de 18 ani din Sălaj, a traversat partea carosabilă în calitate de pieton, a fost surprins şi accidentat de către un autoturism condus de către o tânără de 26 de ani din Gârdani, care circula pe strada Gării dinspre bulevardul Traian înspre bulevardul Regele Mihai I.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă nu a fost necesară internarea acestuia.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar pietonul, în urma testării a avut o alcoolemie de 0,56 mg/l în aerul pur expirat.

Depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism cu alcoolemie peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat

Ieri, 25 aprilie, la ora 11.38, polițiștii din cadrul Secției 2 Bogdan Vodă, împreună cu polițiștii Postului de Poliție Strâmtura, au oprit pentru control, pe D.C. 15 Strâmtura, un autoturism condus de către un bărbat de 42 de ani din Strâmtura.

Șoferul prezenta halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Șoferul unei mașini ”bengoase” trece printre barierele de pe centura Băii Mari. La volan ar fi fost fiul vicepreședintelui PSD al CJ Satu Mare (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: CLIPE DE TEROARE – Impact între două mașini într-o intersecție din Baia Mare. Ambele au ”zburat” care-ncotro (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ACCIDENT GRAV PE DN 1C / ACTUALIZARE: A pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp la Seini. Unul dintre accidentaţi a decedat (VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

Alexia aprilie 27, 2023 at 3:43 pm

Mi se pare interesant ca tot soferita nebauta a provocat accidentul, ala baut mergand regulamentar:))

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.