BREAKING NEWSRecomandate

VIDEO: Autogara Baia Mare – focar de infecție pentru călători. Clădirea, o pată neagră pe obrazul băimărenilor

Autogara Baia Mare o pată urâtă pentru băimăreni. Autogara Baia Mare, o clădire încremenită în timp. O clădire în care nu s-a mai investit absolut nimic! ”O urâțenie” care ar trebui să dispară din peisajul unui oraș care se vrea a fi european. Probabil nici în țarile subdezvăltate nu mai găsești așa ceva!

Astăzi, o cititoare a noastră a intrat în Autogara Baia Mare împreună cu bebelușul. MARE GREȘEALĂ! Este un adevărat focar de infecție și absolut nimeni nu face absolut nimic pentru a-i lua la rost pe cei care încasează bani de la cei care încă mai călătoresc.

”Am fost nevoită să merg la toaleta din autogară. Împreună cu bebelușul. Am greșit amarnic. Am plătit un leu pentru a intra în toaleta rezervată femeilor. Un miros greu insuportabil. Mizerie peste tot. Chiuveta ruginită, parcă era necurățată de 30 de ani. Toaletă mizerabilă. Hârtie igienică deloc. Bătaie de joc. Oare cine verifică astfel de unități comerciale? Cine i-a măsuri pentru că ăștia ne omoară cu zilele. Este inacceptabil așa ceva. L-am luat la întrebări pe domnul care mi-a luat taxa de folosință a toaletei. Mi-a spus că nu lasă hârtie pentru că se fură. Când l-am întrebat de curățenie a ridicat din umeri. Păi cine să igienizeze? Eu? Eu încasez banii? Cei de la Direcția de Sănătate Publică doarme? De ce nu îi închide? Ne umilesc și nimeni nu face nimic” este mesajul care a însoțit imaginile foto și video ce ne-au fost trimise.

Am întrebat și noi la DSP dacă au fost sesizări sau dacă s-au făcut controale la Autogara Baia Mare. ”Nu deține document de reglementare sanitară!” a fost răspunsul primit.

Și atunci de ce mai funcționează? De ce încasează taxă pentru folosirea toaletelor? OPC Maramureș de ce nu merge în control? Până la urmă călătorii sunt consumatori.

vom reveni

Te-ar putea interesa si

PERCHEZIŢIE DOMICILIARĂ: Armă de foc, trofee, coarne de cerb, carne de vânat. dar şi capcane găsite în casa unui bărbat din Iadăra

Redactie

GALERIE FOTO, VIDEO: Accident grav pe DN1C în zona podului de la Lăpuşel (actualizare)

Redactie

ULTIMA ORĂ: Un motociclist a intrat în parapet pe Mesteacăn. Motocicleta făcută praf

Vasile Dale

1 mesaj

ASB aprilie 26, 2023 at 5:59 pm

Pe obrazul baimarenilor mai Vasilica, pe bune? Baimarenii se ocupa de administrarea garii, oare nu platim destule taxe sa acopere si cladirea aia?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.