Important

Polițiștii Secției 7 Suciu de Sus însoțitorii unui grup de bicicliști

Polițiștii Secției 7 Poliției Rurală Suciu de Sus au însoțit 40 de elevi, în cadrul unui excursii organizate de Liceul Teoretic “Petru Rareș” din Târgu Lăpuș, prin proiectul “Mișcare. Sănătate. Colaborare”.

Bicicliștii, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, însoțiți și de persoane adulte, au parcurs în perioada 28.04-02.05 2023, traseul Târgu Lăpuș – Botiza, iar polițiștii Secției 7 Poliției Rurală Suciu de Sus, i-au instruit cu privire la regulile de circulație pe care trebuie să le respecte în calitate de bicicliști și i-au însoțit pe porțiunea de traseu ce a presupus deplasarea pe drumurile publice.



Prezența activă a polițiștilor cu autospecialele de poliție, situați atât în fața, cât și în spatele grupului de bicicliști, a fost necesară în vederea prevenirii evenimentelor rutiere negative și pentru asigurarea unui climat corespunzător pentru desfășurarea în siguranță a excursiei.

Te-ar putea interesa si

Băimăreancă bătută cu un lemn de concubin. Individul a fugit până la sosirea poliției

Vasile Dale

MISIUNE: Pompieri maramureşeni, în Cehia, la Zilele NATO la Ostrava (FOTO)

Vasile Dale

ISU MARAMUREŞ: Măsuri de prevenire pentru a evita eventualele situații de urgență în perioada Crăciunului şi a Anului Nou

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult