Important

Polițiștii Secției 7 Suciu de Sus însoțitorii unui grup de bicicliști

Polițiștii Secției 7 Poliției Rurală Suciu de Sus au însoțit 40 de elevi, în cadrul unui excursii organizate de Liceul Teoretic “Petru Rareș” din Târgu Lăpuș, prin proiectul “Mișcare. Sănătate. Colaborare”.

Bicicliștii, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, însoțiți și de persoane adulte, au parcurs în perioada 28.04-02.05 2023, traseul Târgu Lăpuș – Botiza, iar polițiștii Secției 7 Poliției Rurală Suciu de Sus, i-au instruit cu privire la regulile de circulație pe care trebuie să le respecte în calitate de bicicliști și i-au însoțit pe porțiunea de traseu ce a presupus deplasarea pe drumurile publice.


Prezența activă a polițiștilor cu autospecialele de poliție, situați atât în fața, cât și în spatele grupului de bicicliști, a fost necesară în vederea prevenirii evenimentelor rutiere negative și pentru asigurarea unui climat corespunzător pentru desfășurarea în siguranță a excursiei.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Troiţă înălţată în memoria pădurarului Liviu Pop, ucis în urmă cu un an

Redactie

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ” Ridicarea oficială a Mecanismului de Cooperare și Verificare (MCV) constituie o reușită istorică pentru țara noastră și mă bucur că am putut contribui la acest succes”

Redactie

DOLIU LA IPJ MARAMUREŞ: Agent șef principal de poliție Ioan Hruşcă, șeful de post la Postul de Poliție Comunal Bogdan Vodă, a decedat la doar 49 de ani

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult