Important

Trei ordine de protecție provizorii emise într-o singură zi de polițiștii maramureșeni

Baia Mare – polițiștii au fost sesizați prin plângere de către o femeie de 26 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, concubinul său de 28 de ani, a agresat-o fizic și a distrus un televizor.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie și distrugere.

Totodată, la ora 20.35, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 32 de ani, prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că, în timp ce se afla pe bulevardul Republicii, a fost agresată fizic de către soțul său, bărbat cu care se află în proces de divorț.



În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Baia Sprie – polițiștii au fost sesizați prin plângere de către o femeie de 53 de ani din oraș, cu privire la faptul că, în data de 01 mai a.c., în jurul orelor 20:00-21:00, în urma unor discuții în contradictoriu cu concubinul său de 44 de ani, a plecat de la domiciliu. Aceasta a fost urmărită de bărbat, motiv pentru care i-a creat o stare de teamă.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului.

Te-ar putea interesa si

Pompieri şi jandarmi montani, acţiune comună pentru stingerea incendiului din zona Creasta Cocoşului

Redactie

FURTURI ŞI TÂLHĂRII: Arestat preventiv după ce a smuls poşeta unei femei în lift, alţi trei prinşi în flagrant în timp ce transportau fier vechi sustras

Redactie

PUBLICATE ÎN MONITORUL OFICIAL: Măsuri obligatorii în domeniul transporturilor, pe perioada stării de alertă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult