BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

TRAGEDIE la Seini (ACTUALIZARE VIDEO): Un tânăr s-a spânzurat într-o anexă gospodărească. Familia neagă că s-au certat (Exclusiv)

Tragedie azinoapte în Seini. Un tânăr în vârstă de 20 ani din oraș a fost găsit spânzurat într-o anexă gospodărească. Totul ar fi început după o ceartă cu părinții, spun surse din rândul anchetatorilor.

Tânărul ar fi plecată de acasă sâmbătă seara, fiind găsit de tatăl lui și adus acasă în jurul orei 23.30. În jurul orei 1.00 tânărul a plecat din nou. Părinții l-au căutat și l-au găsit spânzurat într-o anexă gospodărească în jurul orei 2.00.

Medicii sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul. Cazul a fost preluat de polițiști și criminaliști.

Cadavrul acestuia a fost dus la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

ACTUALIZARE

Într-o discuție telefonică cu mama și mătușa tânărului a reieșit faptul că familia NU s-a certat cu tânărul. Mama acestuia ne-a spus că fiul și soțul s-au întors aseară acasă veseli și totul era bine. Mai târziu au venit alți tineri după fiul lor și în acest moment a izbucnit o ceartă. Nicidecum între familie și tânăr. Probabil de aici confuzia, spun aparținătorii.

Ce spune IPJ Maramureș

Azi noapte, la ora 02.09, polițiștii din Seini au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 de către un bărbat de 48 de ani, despre faptul că și-a găsit fiul spânzurat într-o anexă a imobilului în care locuiesc.

La fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind un tanar de 20 de ani, iar un echipaj al Serviciului de Ambulanță Maramureș și unul S.M.U.R.D. i-au efectuat manevre de resuscitare, însă la ora 02.46 i-a fost declarat decesul.

Cadavrul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Maramureș, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Pe rețelele de socializare mesajele de condoleanțe curg fără încetare: ”Rămas bun,Gabi!Vei ramane mereu în sufletele noastre!”, ”Mult prea repede, Gabi… ai grijă de tine acolo sus”, ”Ramas bun prieten drag! Condoleanțe familiei!”.

Sursa foto: facebook.com

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: Ambulanţă implicată într-un accident la intersecţia Bd. Bucureşti cu Bd. Republicii (FOTO)

Redactie

FOTO – DESCINDERI: Percheziţii în Maramureş pentru evaziune fiscală în domeniul energetic

Redactie

Grefierul care evapora dosarele de sub nasul prim-procurorului de la Sighet rămâne în arest preventiv

Vasile Dale

3 mesaje

Un tânăr de 20 de ani a fost găsit spânzurat într-o anexă gospodărească, azi-noapte! - AS in Gorj mai 8, 2023 at 12:15 pm

[…] acestuia le-a spus jurnaliștilor de la vasiledale.ro că fiul și soțul s-au întors aseară acasă veseli și totul era bine. Totuși, mai târziu au […]

Raspunde
SEINI: Ce s-a petrecut în seara de dinaintea momentului în care Gabi, un tânăr de 20 de ani, a ales să se sinucidă – Stiri din Maramures mai 8, 2023 at 7:47 pm

[…] TRAGEDIE la Seini (ACTUALIZARE VIDEO): Un tânăr s-a spânzurat într-o anexă gospodărească. Fam… baia mareseinisinuciderestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde
SEINI: Ce s-a petrecut în seara de dinaintea momentului în care Gabi, un tânăr de 20 de ani, a ales să se sinucidă – video – Antena24.com mai 8, 2023 at 8:44 pm

[…] TRAGEDIE la Seini (ACTUALIZARE VIDEO): Un tânăr s-a spânzurat într-o anexă gospodărească. Fam… […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.