BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Impact violent între două mașini în parcarea de la Baia Mare Shopping Park (actualizare)

Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp în parcarea Centrului Comercial Baia mare Shopping Park de pe Bulevardul Unirii.

Din primele informații reiese faptul că șoferul unui autoturism Mercedes nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism Audi. Impactul nu a mai putut fi evitat. O femeie și fiica acesteia în vârstă de aproximativ 8 ani au suferit leziuni corporale.

Două echipaje ale poliției și un echipaj SMURD au sosit la fața locului.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 08 mai, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier cu victime produs într-o parcare de pe bulevardul Unirii din municipiu.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că două autoturisme, conduse de un tânăr de 19 ani din Ardusat și un bărbat de 39 de ani din Baia Mare au intrat în coliziune.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei femei pasagere în unul dintre cele două autoturisme de 31 de ani, pe locul din dreapta față și a unei pasagere minore de 8 ani pe bancheta din spate.

Ambele victime au fost transportate la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

De asemenea, conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest de către polițiștii ruteri, rezultatele fiind zero în ambele cazuri.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii rutieri reamintesc participanților la trafic faptul că ”Circulația vehiculelor și a pietonilor în spațiile special amenajate sau stabilite și semnalizate corespunzător se desfășoară conform normelor rutiere, pe întreaga perioadă cat parcările sunt deschise circulației publice”, așa cum prevede art. 146 din Regulamentul de Aplicare a Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice.

Te-ar putea interesa si

DECESE COVID-19: Bilanțul morţilor a crescut la 357

Vasile Dale

SIGHETU MARMAȚIEI: Un bărbat și-a amenințat soția cu toporul. Poliția a intervenit de urgență

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: Imagini halucinante la Sighet – Au furat capacul de la canalizare și au semnalizat groapa cu… coșul de la gunoi

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.