BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Pădurari atacați de 4 ”cagulați” cu bâtele pe un drum comunal din Moisei – actualizare

Caz șocant azinoapte pe Valea Păroșii din comuna Moisei. Un pădurar (36 ani) și un brigadier (42 ani) , angajați ai Ocolului Silvic Borșa, au scăpat cu viață după ce mașina cu care patrulau a fost blocată și 4 indivizi care aveau fețele acoperite cu cagule i-au atacat.

Cei doi se întorceau spre sat după ce patrulaseră în raza Cantonului după ce descoperiseră mai multe lemne tăiate ilegal. Sperau să prindă autotrii deoarece lemnele nu erau transportate de acolo. Drumul a fost blocat cu un copac pe care au încercat să îl treacă cu mașina de teren. Nu au reușit și mașina a rămas suspendată. Atacați fiind cu bâtele, pădurarii au reușit să iasă din mașină și să fugă în pădure.

Când au ajuns la o zonă cu semnal au sunat la 112 și au cerut ajutor. Până la sosirea echipajelor de poliție cei patru indivizi au dispărut. Mașina din care au fugit a fost găsită distrusă.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ultraj și distrugere.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Aseară, 11 mai, la ora 21.17, polițiștii din Moisei au fost sesizați de către un barbat de 42 de ani, prin S.N.U.A.U.112 cu privire la faptul că a fost atacat de mai multe persoane în locul numit Valea Păroșii din comuna Moisei.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelantul și un alt bărbat de 36 de ani, ambii angajați ai unui Ocol Silvic, care au relatat faptul că, în timp ce se aflau în timpul serviciului, patru persoane necunoscute, le-ar fi lovit autoturismul în care se aflau cu bâte de lemn și i-au amenințat.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, amenințare și distrugere.

foto arhivă cu titlu ilustrativ

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: ARESTAT PREVENTIV – El este tânărul beat cu BMW care a ucis un om între Ocna Șugatag și Ferești (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

SE CONSTRUIEȘTE ILEGAL: Noua Sinagogă din Sighetu Marmației nu are autorizație de construcție (FOTO)

Vasile Dale

DIN 17 SEPTEMBRIE: Măsuri pentru prevenirea și limitarea infecției cu virusul SARS-Co-V-2 în Vișeu de Sus și comunele Asuaju de Sus, Ieud, Giulești și Bârsana

Redactie

2 mesaje

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Acuzații grave la Moisei. Localnic bătut, mașini distruse, amenințări cu moartea, lemn tăiat ilegal, intervenții ale poliției – Stiri din Maramures mai 14, 2023 at 11:41 pm

[…] EXCLUSIV: Pădurari atacați de 4 ”cagulați” cu bâtele pe un drum comunal din Moisei – a… agresiunebătaimaramureșmoiseiocol silvic viseupăduraripolitiescandal moiseistiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde
EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Acuzații grave la Moisei. Localnic bătut, mașini distruse, amenințări cu moartea, lemn tăiat ilegal, intervenții ale poliției – Antena24.com mai 15, 2023 at 12:54 am

[…] EXCLUSIV: Pădurari atacați de 4 ”cagulați” cu bâtele pe un drum comunal din Moisei – actua… […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.