BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV / VIDEO: Un tânăr a gonit pe şosea şi s-a izbit de un stâlp. Este în comă (actualizare)

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut azi noapte, în jurul orei 2.30, pe DN 18, la ieşirea din localitatea Tisa spre Sighetu Marmaţiei.

Un tânăr de 20 de ani, din cauza vitezei excesive, ar fi pierdut controlul volanului, a trecut pe contrasens şi s-a izbit de un stâlp din stânga direcţiei de mers. În urma impactului violent autoturismul s-a încolăcit pur şi simplu pe lângă stâlpul de beton, tânărul rămânând încarcerat.

La faţa locului s-au deplasat echipajele pompierilor militari de descarcerare din Sighetu Marmaţiei, echipaje ale ambulanţei, dar şi cele ale poliţiei. Cu greu au reuşit pompierii să-l scoată din maşina complet distrusă. Au fost nevoiţi să o taie în totalitate.



Echipajele medicale au reuşit să-l intubeze pe tânăr şi l-au transportat la Spitalul Municipal din Sighet în comă profundă, el fiind transferat după câteva ore la Spitalul de Urgenţă din Baia Mare.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi noapte, la ora 02.28, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați să intervină la un accident rutier produs pe strada Dragoș Vodă intersecție cu strada Șerpilor din municipiu.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 20 de ani, pe strada Dragoș Vodă, a ajuns în apropierea intersecției cu strada Șerpilor, nu a adaptat viteza, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune laterală cu un stâlp de susținere a cablurilor electrice situat pe marginea din dreapta a părții carosabile.

În urma impactului, conducătorul auto a rămas încarcerat în autoturism și a suferit vătămări corporale. Acesta a fost preluat de către un echipaj al Ambulanței, care l-a transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza vătămărilor corporale suferite, însă i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

          În cauză, polițiștii continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

FOTO VIDEO EXCLUSIV – ACUZAȚII GRAVE LA VIȘEU DE SUS: De Ziua Națională a României s-au furat din lemnele Primăriei. Au fost găsite pe terenul city-managerului orașului

Redactie

EXCLUSIV: Directoarea unei școli din Sighetu Marmației este acuzată că a bătut o elevă de clasa a VII-a. S-a făcut plângere însă nu s-a luat nicio măsură (actualizare)

Vasile Dale

PE ŞOSELE DIN MARAMUREŞ: Opt permise de conducere au fost reținute pentru depășirea vitezei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult