BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Mihăiță Sînă patronul de la ”Bucătarul Meu” atacat și tăiat în plină stradă în Baia Mare – actualizare

Imagini greu de urmărit petrecute în urmă cu puțin timp în imediata apropiere a complexului comercial VIVO din Baia Mare. Mihăiță Sână, proprietarul de la ”Bucătarul Meu” făcea o livrare pentru un client.

”Am parcat și așteptam să vină clientul pentru a-i da mâncarea. Erau doi bărbați în imediata apropiere. Unul dintre ei a scos un cuțit din buzunar. L-am văzut și l-am lovit cu piciorul iar cuțitul i-a căzut.

Atunci au spart niște sticle și unul dintre ei m-a lovit în braț. Pe unul l-am prins până a venit poliția, celălalt a fugit” ne-a declarat în exclusivitate victima.

La fața locului au venit echipajele poliției și ale ambulanței. Proprietarul restaurantului a fost preluat de echipajul SMURD și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Aseară, 16 mai a.c., la ora 22.44, polițiștii de ordine publică băimăreni au fost sesizați prin apel 112 despre un eveniment produs pe bulevardul Decebal.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 40 de ani din Baia Mare, care, în calitate de persoană vătămată, a declarat faptul că ar fi fost tăiat în zona membrului superior stâng cu o sticlă spartă, de către un bărbat de 39 de ani.

La fața locului a fost prezent și un echipaj SMURD, care a transportat victima la Spitalul Județean Baia Mare în vederea efectuării de investigații medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

ACTUALIZARE 2IPJ Maramureș

Urmare a activităților specifice întreprinse de polițiștii Biroului Investigații Criminale din Baia Mare, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / GALERIE FOTO: Bătaie în cimitirul Horea din Baia Mare

Redactie

Gabriel Zetea: ”Planul PSD de combatere a pandemiei COVID-19 poate fi aplicat din prima zi de guvernare”

Vasile Dale

IMAGINI VIDEO CUMPLITE: El este tânărul şofer începător care a murit pe loc în urma cumplitului accident din Berbeşti. BMW-ul seria 3 făcut praf și pulbere

Vasile Dale

3 mesaje

Hai Pa mai 17, 2023 at 12:11 am

Plin de drogati orasul asta. Nu ma mai mira nimic. Bine ca a facut fata Sina.

Raspunde
Antonescu mai 17, 2023 at 9:57 am

Asa ii la astia in stol, e traditie sa se taie.

Raspunde
5533 mai 17, 2023 at 2:41 pm

În baia mare pe zi ce trece devine tot mai perculos să circuli chiar pe timp de zi , în gară și autogară ,cerșetori de etnie romă cu un tupeu ieșit din comun, poliția locală nu am văzut-o pe acolo , și nici poliția de stat !!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.