BREAKING NEWSEveniment

Accident la Șurdești. Șoferul și o pasageră au fost răniți după ce au ajuns cu mașina într-un podeț

Ieri, 17 mai a.c., la ora 16.25, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui accident de circulație pe D.J. 184, în Șurdești.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un conducător auto de 58 de ani din Șurdești, în timp ce conducea un autoturism înspre orașul Cavnic, a părăsit sensul de mers și a intrat în șanțul aferent părții drepte a carosabilului, iar, ulterior, a lovit frontal un podeț de beton, care face accesul în curtea unui imobil.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pasagerului din dreapta față, respectiv o femeie de 56 de ani din Șurdești și a conducătorului auto, care au fost transportați la Spitalul Județean din Baia Mare pentru investigații medicale de specialitate.



Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero. Totodată, i-au fost recoltate și mostre biologice de sânge.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cercetat pentru infracțiuni rutiere

Ieri dimineață, la ora 07.30, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat de 65 de ani din Baia Mare, depistat la volanul unui autoturism pe strada Forestierilor din municipiu, fără a avea montate pe autoturism plăcuțele de înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar autoturismul nu figurează ca fiind înmatriculat.

Polițiștii efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Alunecare de teren masivă la Crasna Vișeului. Dealul s-a oprit într-o casă

Vasile Dale

I-AU DAT CU ”FLIT” – ÎCCJ a respins cererea de strămutare. Contestația în anulare judecată tot la Cluj

Vasile Dale

ACCIDENT LA SIGHET: Coliziune între două maşini într-un sens giratoriu (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

VIDEO: Carambol cu trei autoturisme implicate pe DJ184 în Șurdești. Trafic dirijat de poliție – Stiri din Maramures mai 18, 2023 at 3:40 pm

[…] Accident la Șurdești. Șoferul și o pasageră au fost răniți după ce au ajuns cu mașina într… baia marecavnicdj184impactmaramureșstiri baia marestiri maramuresșurdeștiDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult