BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Foto/video: Biciclist accidentat mortal la Sighetu Marmației. Remorca unui TIR s-a desprins pe DN18B în pasul Pietriș

În ultimele 24 de ore pe șoselele din Maramureș s-au produs mai multe accidente rutiere soldate din păcate cu persoane rănite, cu o persoană decedată, dar și cu pagube materiale importante.

Pe DN18 B în zona pasului Pietriș remorca unui autotren s-a desprins în timpul deplasării. Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă traficul rutier a fost dat peste cap câteva ore bune, circulându-se doar alternativ pe un singur sens.

A fost accident rutier și în Rogoz. Acolo două autoturisme au suferit avarii, din fericire nimeni nu a fost rănit.

Impact în intersecție pe DJ182B

Ieri, 18 mai a.c., Biroul Rutier din Baia Mare a intervenit în jurul orei 12.00 la un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că un tânăr de 21 de ani din Preluca Veche, aflat la volanul unui autoturism pe D.J. 182B, având direcția de deplasare dinspre Săcălășeni, către localitatea Coaș, ajuns la intersecția cu D.J. 182C, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o tânără de 24 de ani din Berchezoaia.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto de 24 de ani, care a fost transportată la Spitalul Județean pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind zero.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sightu Marmației

Ieri, 18 mai a.c., în jurul orei 10.30, polițiștii rutieri din Sighetu Marmației au intervenit la un accident rutier produs pe strada Șugău din municipiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 79 de ani din municipiu, în timp ce conducea o bicicletă, spre  centrul localității Vadu Izei, pe un drum ușor în pantă, ar fi efectuat viraj la stânga pentru a pătrunde pe un pod, care traversează râul Șugău, moment în care a căzut în albia pârâului.

Un echipaj SMURD prezent la fața locului i-au acordat primul ajutor și l-au transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde i-au fost recoltate și probe biologice de sânge. Din păcate, în jurul orei 16.30, a fost declarat decesul victimei.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Te-ar putea interesa si

MISIUNE INEDITĂ LA COLTĂU: Şarpe scos din bordul unei maşini (FOTO)

Redactie

Doliu la Bârsana: A decedat cunoscutul sculptor maramureșean Toader Bârsan

Vasile Dale

DE FLORII: Un șofer a fost prins cu 147 km/oră în Satulung, altul cu 162 km/oră între Rușor și Cernești. 127 km/oră și depășire neregulamentară în Recea = 180 de zile permisul suspendat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.