BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV SCLAVIE BOZÂNTA MICĂ: În 3 ani de zile justiția din Maramureș i-a trimis după gratii pe frații traficanți de sclavi de pe malul râului Lăpuș

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș, au pus în executare cinci Mandate de Executare a Pedepsei Închisorii emise de Tribunalul Maramureș, pe numele a cinci bărbați.

Aceștia au vârste cuprinse între 28 și 59 de ani și sunt condamnați la pedepse cu închisoarea între 6 ani și 8 ani și 10 luni pentru comiterea infracțiunii de trafic de persoane.

Bărbații au fost depistați pe raza localității Bozânta Mică, fiind depuși în Penitenciarul Baia Mare, în vederea executării pedepselor.


Ce au făcut indivizii

În 4 iunie 2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Maramureş împreună cu ofițeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş au efectuat un număr de 2 percheziţii domiciliare pe raza teritorială a localității Bozânta Mică, județul Maramureș, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

Suspecții erau doi frați și fiii acestora. Cei doi aveau locuințele una lângă cealaltă. Pentru a se asigura că persoanele vătămate nu părăsesc gospodăria inculpaţilor, aceştia le-au agresat în repetate rânduri, le-au ameninţat, le-au aplicat tratamente degradante şi le-au umilit, ajungând chiar să le înfometeze. Victimele nu au fost plătite pentru munca prestată, iar când au încercat să fugă, au fost agresate şi ameninţate cu moartea.

Când venea poliția erau ascunși în ieslele cailor în fân. Erau puși să fure și erau bătuți cu biciul, amenințați că vor fi uciși și îngropați în cimitirul din grădina gospodăriei. Una dintre victime a fost încuiată cu lacătul într-o cameră a unaia dintre familii.

Cei aduși să muncească forțat erau oameni ai străzii, erau luați de prin stațiile CFR și li se promitea un pat, mâncare și un salariu. Mulți dintre aceștia aveau și probleme medicale.

Cine sunt indivizii?

COVACI N. NICOLAE a primit 7 ani închisoareInculpat
COVACI N. BIA SORIN a primit 6 ani închisoareInculpat
COVACI M. VLAD GABRIEL a primit 7 ani + 586 zile (rest) închisoareInculpat
COVACI M. MARIN REMUS 7 ani + 316 zile (rest) închisoareInculpat
COVACI I. MARIN 8 aniInculpat

Totodată, polițiștii din Baia Sprie au pus în executare un Mandat de Executare a Pedepsei Închisorii emis de Judecătoria Baia Mare, pe numele unui tânăr de 22 de ani din oraș. Acesta este condamnat la 1 an și 10 luni închisoare cu executare sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Acesta a fost depus la Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO: Una dintre pasarelele pietonale ale Podului Abator din Sighet a căzut în Iza. Locuitorii cartierului Câmpu Negru au rămas fără apă

Redactie

ACTUALIZARE / GALERIE FOTO, VIDEO: Incendiu puternic la Pietrele Şoimului. Elicopterul MAI intervine

Vasile Dale

ACCIDENT: IMPACT VIOLENT INTRE DOUA MASINI LA VISEU DE SUS. DOI ADULTI SI TREI COPII RANITI (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

lex mai 25, 2023 at 8:41 am

Parca e o turma de porci. imbuibati pe spinarea altora.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult