BREAKING NEWSEvenimentTara Lapusului

ACCIDENT: Un minor din Suciu de Sus și un pasager răniți după ce au ajuns cu motocicleta în șanț

În seara de 27 mai a.c., polițiștii rutieri din Beclean au intervenit pentru efectuarea de cercetări, ca urmare a unui accident rutier, produs pe un drum comunal din Molișet.

La fața locului, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că un tânăr, de 17 ani, din Suciu de Sus, județul Maramureș, în timp ce conducea o motocicletă, pe direcția Suciu de Sus-Molișet, a pierdut controlul acesteia și s-a răsturnat într-un șanț.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane, conducătorul și un pager, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată.

Cercetările în acest caz sunt continuate, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

foto arhivă

Te-ar putea interesa si

MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA: Patru maramureşeni condamnaţi pentru incendiere, contrabandă, tâlhărie, respectiv pentru alcool la volan

Redactie

TIMP DE 14 ZILE: Comuna Petrova intră în carantină totală

Redactie

CA-N FILMELE CU PROSTI LA SIGHET: AU PUS STALPISORI IN INTERSECTIE IAR SOFERII S-AU URCAT CU MASINILE PE EI (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.