BREAKING NEWSRecomandate

ULTIMA ORĂ/ FOTO: Carambol la Rona de Jos. 6 persoane au fost rănite – actualizare

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 18 Viseu de Sus -Sighetu Marmației, la kilometrul 76, în zona localității Rona de Jos, județul Maramureș, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, soldat cu rănirea ușoară a șase persoane, ce sunt evaluate medical.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, pentru aproximativ 30 de minute, pentru efectuarea cercetării la fața locului.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ



Aseară, 30 mai, la ora 20.20, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău au fost sesizați cu privire la faptul că s-a produs un accident rutier cu victime în Rona de Jos.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 19 ani din Rona de Sus, pe D.N. 18, în localitatea Rona de Jos, dinspre Sighetu Marmației înspre Rona de Sus, iar la km 77+50 metri, pe o porțiune de drum în curbă, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de către un bărbat de 32 de ani din Suceava.

La momentul producerii accidentului rutier, în autoturism se afla doar șoferul care a suferit vătămări corporale, iar în autoutilitară se aflau șapte persoane, dintre care doar două au suferit vătămări corporale.

Cele trei victime au fost transportate de către două echipaje S.A.J. și un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducatorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind zero și le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

Accident rutier în Băiuț. Şoferul vinovat, cu permisul de conducere anulat, a părăsit locull accidentului

Redactie

FOTO – Impact violent între două mașini pe Dealul Groșiului. Trei răniți, dintre care doi minori. Nu aveau centura pusă (actualizare)

Vasile Dale

FOTO: Persoană prinsă sub o scară din beton prăbușită la Ocna Șugatag (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult