Eveniment

Accident rutier în Baia Mare, la intersecţia bulevardelor Republicii şi Regele Mihai I

Aseară, 30 mai, la ora 20.20, polițiștii băimăreni au intervenit la un accident rutier produs pe bulevardul Republicii din municipiu, la intersecție cu bulevardul Regele Mihai I.
La fața locului s-a stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 33 de ani din Baia Mare, a intrat în coliziune față spate cu un autoturism condus de către un bărbat de 39 de ani din municipiu.
În urma accidentului rutier a rezultat doar pagube materiale, pentru care au fost eliberate autorizaţii de reparaţie.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul bărbatului de 39 de ani, iar în cazul bărbatului de 33 de ani, aparatul etilotest a indicat o concentrație alcoolică de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: DNA l-a reţinut şi pe socrul primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheş

Redactie

PRIMUL MEDIC DIN JUDEŢ RĂPUS DE CORONAVIRUS: Dr. Ștrempel Nicolae a decedat astăzi la Spitalul de Pneumoftiziologie din Baia Mare

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Femeie lovită de o maşină pe o trecere de pietoni din Baia Mare. La volan era un angajat MAI

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult