BREAKING NEWSRecomandate

Profesorii din Sighetu Marmaţiei vor protesta în centrul municipiului pentru a-și susține revendicările. Sunt așteptați să li se alăture elevii și părinții



Personalul din învățământ se află în a doua săptămână de grevă generală, ca urmare a faptului că guvernele ultimilor 10 ani au ignorat cu totul acest domeniu. Revendicările sunt de la cele de natură salarială, până la cele menite să salveze învățământul de măcelul la care a fost supus în ultimii ani: desființarea semestrelor, modificări peste noapte ale planurilor cadru etc.

Pentru ziua de 31 mai 2023, profesorii anunță că vor ieși la protest în centrul municipiului Sighet, începând cu orele 13:30. Protestul este autorizat să se desfășoare pe aleea pietonală Corneliu Coposu, în proximitatea Primăriei. La protest sunt invitați toți profesorii și personalul didactic auxiliar / nedidactic, indiferent de sindicatul din care fac parte sau dacă sunt înscriși în sindicat.

Se estimează o prezență de peste 200 de profesori, cărora li se vor alătura și părinți, elevi sau simpli cetățeni.

Sursa sighet247.ro

Te-ar putea interesa si

ALERTA LA UN LOCAL DE LUX DIN BAIA MARE: 21 DE PETRECARETI DE LA UN BOTEZ AU AJUNS LA SPITAL CU TOXIINFECTIE ALIMENTARA (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

LOCALNICII DIN DESEȘTI NEVOIȚI SĂ FACĂ PE “JANDARMII”CU PRIMARUL COMUNEI

Vasile Dale

CJ MARAMUREŞ NU A REZOLVAT NIMIC! Sighetul va fi îngropat în gunoi. Firma de salubritate a făcut anunţul!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.