BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

DE ASTĂZI: 7 autobuze electrice pe străzile municipiului Sighetu Marmației

Începând de azi, cele 7 autobuze electrice achiziționate de Primăria Municipiului Sighetu Marmației, au fost puse în circulaţie, deservind traseele operatorului Transport Mara Nord SA.

Autobuzele electrice Solaris Urbino 12 sunt dotate cu motoare electrice de 160 KW, contribuind astfel la îmbunătățirea calității aerului în zonele în care circulă datorită emisiilor ZERO de poluanți.Fiecare vehicul are 12 m lungime, 2,55 m lăţime şi o înălţime de 3,48 m şi poate transporta până la 82 de pasageri, incluzând 30 de persoane aşezate.

Confortul publicului călător din Sighetu Marmaţiei va crește datorită emisiilor reduse de vibrații și zgomot și va fi asigurat prin sistemul de aer condiţionat şi încălzire, şi printr-un sistem audio-video de informare a călătorilor cu date despre orele estimate de călătorie, anunţarea staţiei sau alte informaţii privind traseul. Totodată, călătorii vor beneficia şi de acces la Wi-Fi şi prize USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile.Gradul de siguranţă al pasagerilor şi al şoferilor va fi sporit de sistemul de supraveghere video prezent în fiecare autobuz.

Sighetenii merită un transport public modern, accesibil, sigur și rapid!

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Sub privirile celor trei copilași, o șoferiță a fost agresată de un șofer în traficul din Baia Mare

Vasile Dale

FOTO CITITORI: Un câine ținut legat la colțul blocului a rupt lanțul și a atacat o femeie. Mâna băimărencei dar și un alt câine au fost sfâșiate – actualizare

Vasile Dale

Admitere Poliţie 2023 la școlile postliceale ale MAI. Calendar admitere şi probe de concurs

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.