BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: BAIA MARE SĂLBATICĂ – Mașina de poliție distrusă cu ranga, focuri de armă, ultraj la polițiști!!! Scene de război pe strada Grănicerilor (ACTUALIZARE)

Scene de război în această seara în Baia Mare. Bilanțul: mai multe autoturisme distruse, o autospecială a poliției distrusă cu ranga, ultraj asupra polițiștilor, un foc de armă tras în plan vertical!

A fost dificilă în această seară pe strada Grănicerilor din Baia Mare. În zonă au fost trimise mai multe echipaje ale poliției, ale poliției locale dar și ale jandarmeriei. Acolo un individ distruge autoturismele parcate pe stradă cu o rangă. Oamenii au sunat la 112 și au cerut ajutor.

Doar că odată ajunși polițiștii la fața locului în loc ca spiritele să se calmeze, individul a atacat forțele de ordine cu ranga. A distrus autospeciala de poliție și ar fi lovit și un polițist local. Polițistul de la ordine publică a tras un foc de armă în plan vertical pentru a-l determina să se predea.

Individul a fost încătușat și acum este la sediul Poliției Municipiului Baia Mare.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor oficiale reiese că apelul la 112 a fost făcut la 19.17 de către un bărbat în vârstă de 38 ani care a anunțat faptul că un bărbat îi distruge autoturismul cu o țeavă metalică. Totodată, acesta a spus că individul lovește și alte autovehicule aflate în trafic cu aceea țeavă.

Primul echipaj al Poliției Municipiului Baia Mare ajuns la fața locului l-a somat pe individ să arunce țeava din mână. Doar că acesta s-a repezit asupra polițiștilor. Aceștia s-au ferit însă individul a lovit parbrizul autospecialei de poliție. Unul dintre polițiști a scos pistolul și a tras un foc de armă în plan vertical.

Apoi polițiștii au sărit asupra individului și au reușit să îl pună la pământ și să îl încătușeze. Dus la sediul poliției Baia Mare, suspectul (Samuel) a continuat să fie recalcitrant. S-a decis să fie transferat la secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

Sursele noastre spun că este foarte posibil ca autorul să fi fost sub influența substanțelor interzise.

ACTUALIZARE – Ce spune IPJ Maramureş

Azi, 02 iunie, la ora 19.19, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 de către un bărbat de 38 de ani din municipiu, cu privire la faptul că un bărbat i-a spart geamul autoturismului și lovește autoturismele aflate în trafic.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză, care manifesta un comportament agresiv.

În momentul în care polițiștii au somat bărbatul aflat în mijlocul străzii cu o țeavă metalică în mână, sa arunce țeava și sa manifeste un comportament civilizat, acesta a distrus parbrizul autospecialei de poliție cu țeava respectivă.

În urma celor întâmplate, unul dintre polițiști a executat un foc de avertisment în plan vertical, după care, bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul poliției în vederea audierii.

Persoana în cauza a fost identificată ca fiind un bărbat de 28 de ani din Baia Mare, care a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO – Femeie sechestrată şi violată într-o locuinţă din Tăuţii Măgherăuş. Autorul Daniel Ciucă a fost arestat preventiv

Redactie

Beat, a tăiat o curbă și a băgat în spital oameni nevinovați (Foto/video)

Vasile Dale

Deputatul Adrian Todoran (PMP): ”Toate sălile de sport trebuie redeschise. Pentru sănătatea noastră”

Vasile Dale

1 mesaj

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Avem imaginile cu autospeciala poliției distrusă cu o țeavă metalică pe strada Grănicerilor din Baia Mare. Polițiștii au tras cu pistolul pentru a-l încătușa pe autor – Stiri din Maramures iunie 3, 2023 at 9:20 am

[…] la incidentul petrecut aseară pe strada Grăniceilor din Baia Mare. Cazul a fost prezentat în exclusivitate de noi la câteva minute după producerea acestuia. Samuel (28 ani) este internat în acest moment la secția […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.