BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: O fetiţă a căzut din maşina tatălui în timp ce urca pasul Pietriş – ACTUALIZARE

Incident grav în urmă cu puţin timp pe drumul comunal care leagă satul Cufoaia de DN 18B. Un bărbat de 53 de ani din Baia Mare conducea un autoturism VW Caddy Life 6+1 locuri. La un moment dat, pe urcare, o fetiţă de 9 ani şi-a desprins centura de siguranţă şi a deschis uşa autoturismului în mers. Ea a căzut pe asfalt suferind leziuni corporale la nivelul capului. A fost preluată de un echipaj al ambulanţei din Tg. Lăpuş care a transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. În momentul accidentului în maşină se afla o familie compusă din mamă, tată şi cinci copii, cu vârste cuprinse între 2 şi 11 ani. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ACTUALIZARE

Ieri, 05 iunie, la ora 14.46, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați de către un barbat de 53 de ani, prin S.N.U.A.U.112, despre faptul că a fost implicat într-un accident rutier soldat cu victimă.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că în timp ce un autoturism era condus de către apelant, pe raza localității Cufoaia, o minoră de 9 ani, a declanșat sistemul de deschidere al portierei și a căzut din mers pe asfalt.

Victima a suferit vătămări corporale și a fost transportată la Spitalul Județean Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

CORONAVIRUS: Încă un deces din cauza noul coronavirus în Maramureş: al 14-lea

Redactie

ÎN SPRIJINUL MEDICILOR: RentRapid și Doctor Clima Baia Mare oferă mașini și reparații gratuite pentru cadrele medicale

Vasile Dale

NENOROCIRE ÎN BAIA SPRIE / ACTUALIZARE: Pieton spulberat de o mașină. Medicii încearcă să îl salveze (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.