Eveniment

RUTIERE: Accident rutier în Săliștea de Sus: implicaţi un autoturism şi un moped. Mai mulţi maramureşeni depistaţi băuţi la volan

La data de 03 iunie a.c., la ora 17.40, polițiștii din Săliștea de Sus au intervenit la un accident rutier produs pe pe D.J. 186.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus dinspre Săcel înspre Săliștea de Sus, de către un bărbat de 46 de ani din Iași, a acroșat un moped care era condus de către un bărbat de 46 de ani din Săliștea de Sus, care s-a pus în mișcare de pe acostamentul din partea dreaptă a părții carosabile.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului de moped care a fost transportat la U.P.U. Vișeu de Sus unde în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul a fost zero, fiindu-i recolatate de asemenea mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Infracțiuni rutiere depistate de polițiștii maramureșeni

În week-end-ul care tocmai s-a încheiat, șase maramureșeni au fost depistați de polițiști conducând autovehicule pe drumurile publice în timp ce comiteau infracțiuni rutiere.

Bărbații identificați la volanele autoturismelor aveau vârste cuprinse între 19 și 47 de ani. Cinci dintre aceștia au condus cu alcoolemii cu prinse între 0,55 și 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar unul a condus în timp ce avea permisul de conducere suspendat.

În cazul conducătorilor auto depistați cu alcoolemie, s-a procedat la recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiilor.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracțiuni la regimul rutier.

Te-ar putea interesa si

PERCHEZIȚII – Trei tineri din Maramureș săltați de mascați. Acuzați de tâlhărie și tentativă la omor (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: ATAC LA O STÂNĂ DIN CIOLT – Un bărbat și fiul lui de 19 ani, acuzați că au bătut crunt un cioban din Ciolt

Vasile Dale

EXCLUSIV – AVEM IMAGINILE în care directorul general URBIS Baia Mare, beat la volan a încercat să cumpere cu 1.000 de lei șoferul mașinii pe care a accidentat-o!!! Să nu se anunțe poliția

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.