BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Fiind în divorț, un bărbat din Vișeu de Sus s-a urcat la propriu cu mașina de teren pe autoturismul condus de femeie. Fiica celor doi a fost rănită (EXCLUSIV VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE)

Incident deosebit de grav la Vișeu de Jos, în Maramureș. www.vasiledale.ro vă prezintă în EXCLUSIVITATE acest incident fără precedent în județul nostru. Un bărbat în vârstă de 32 ani din oraș a urcat INTENȚIONAT cu mașina de teren pe autoturismul condus de soția acestuia în vârstă de 32 ani. Cei doi erau în proces de divorț. Acesta pare a fi motivul aceste fapte oribile.

În momentul accidentului în autoturismul condus de femeie era și o minoră în vîârstă de 10 ani, fiica celor doi. Fetița a suferit leziuni corporale, fiind transportată cu ambulanța la Spitalul Orășenesc din Vișeu de Sus. Din fericire rănile suferite nu au fost grave.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest de către polițiștii din Vișeu de Sus, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Inițial s-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Aprofundând ancheta polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vișeu de Sus au adunat probe și au schimbat încadrarea juridică a faptei în tentativă la omor. Acum dosarul este la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, bărbatul în vârstă de 32 de ani fiind deja audiat. Până acum nu s-a luat nicio măsură preventivă împotriva acestuia.

Trebuie să menționăm și faptul că pe numele bărbatului polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu deoarece după producerea accidentului bărbatul a agresat-o fizic. Și asta chiar la locul accidentului, cu fetița rănită în mașină.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Polițiștii din Vișeu de Sus au intervenit luni seara, 5 iunie 2023, la ora 20.05, pentru cercetarea unui eveniment rutier produs prin coliziunea a două autoturisme, pe strada Depoului din oraș.

Victima, o femeie, în vârstă de 31 de ani, din Vișeu de Jos le-a declarat polițiștilor că soțul său a provocat intenționat accidentul, întrucât se află în proces de divorț, iar după accident acesta a continuat să o agreseze fizic.

În urma accidentului, femeia și fiica ei, în vârstă de 9 ani, au suferit vătămări corporale și au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind zero.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru violență în familie și au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului.

În urma continuării cercetărilor și a administrării probatoriului, polițiștii din Vișeu de Sus au stabilit că fapta bărbatului conturează elementele constitutive ale infracțiunii de “tentativă la omor”, motiv pentru care s-a declinat competența, în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, în vederea continuării cercetărilor si luării masurilor ce se impun.

Te-ar putea interesa si

Brian Cristian, deputat USRPLUS de Maramureș: “Suntem pe drumul cel bun. Am reușit să eliminăm pensiile speciale ale parlamentarilor!”

Vasile Dale

NOU ÎN BAIA MARE!!! Night Club Venus, strada Odobescu nr. 2 (Complex Albina)

Vasile Dale

DOLIU ÎN COMUNITATEA DIN SATULUNG: Preotul Vasile Bud a trecut la Domnul

Redactie

5 mesaje

ÎN MIEZ DE NOAPTE: Bărbatul din Vișeu de Jos care a intrat cu mașina în automobilul în care se aflau soția și fiica lui a fost reținut pentru 24 de ore – Stiri din Maramures iunie 8, 2023 at 11:36 pm

[…] în automobilul soției: „Românii încă au mentalitatea că femeia și-o caută”Fiind în divorț, un bărbat din Vișeu de Sus s-a urcat la propriu cu mașina de teren pe autoturi… agresiunemaramureșpolitiestiri baia marestiri maramurestentativă la omorvișeu de susvușeu de […]

Raspunde
EXCLUSIV VIDEO: Bărbatul din Vișeu de Jos care a intrat cu mașina în automobilul în care se aflau soția și fiica lui a contestat arestul preventiv – Stiri din Maramures iunie 19, 2023 at 10:57 am

[…] în automobilul soției: „Românii încă au mentalitatea că femeia și-o caută”Fiind în divorț, un bărbat din Vișeu de Sus s-a urcat la propriu cu mașina de teren pe autoturi… maramureșpolitiestiri baia marestiri maramurestentativă la omorvișeu de josDistribuie0 stirea […]

Raspunde
EXCLUSIV VIDEO: Bărbatul din Vișeu de Jos care a încercat să își ucidă soția cu Jeep-ul a fost condamnat la 10 ani de închisoare – Stiri din Maramures martie 13, 2024 at 12:38 pm

[…] reamintim că la data de 7 iunie 2023, https://www.vasiledale.ro v-a prezentat imagini video în exclusivitate de la Vișeu de Sus, acolo unde un bărbat ce se afla la volanul unui autoturism de teren a intrat intenționat în autoturismul […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.