BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV CAZ SOMCUTA MARE: Procurorii băimăreni s-au prezentat doar cu un agresor în fața judecătorilor. A primit 30 zile arest preventiv

Cinci membri ai aceleași familii din Șomcuta Mare (3 bărbați și două femei) au petrecut 24 de ore în arestul Poliției Maramureș. Astăzi, procurorii băimăreni au decis ca numai unul (!!!) să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Este vorba despre bărbatul în vârstă de 41 ani. Ceilalți 4 au fost lăsați în libertate. Interesantă decizie, am putea spune. Probabil foarte multe ”hârțogării” au de completat domnii procurori pentru a se prezenta în fața unui judecător. Muncă ”multă”, salarii nesimțit de mari, pensii speciale fără contributivitate. ”Mijto e meseria de procuror, pardon magistrat”! Poate ne explică domnii de la Parchet de ce nu s-a miscat niciun deget în acest dosar până când acest incredibil caz a apărut în presă?

Ce spune instanța

LACATOŞ DORIN MARINInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 2549/P/2023 din 08.06.2023 şi, în consecinţă: În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 zile, din data de 08.06.2023 până în 07.07.2023 inclusiv, a inculpatului L D M pentru săvâr?irea infrac?iunii de lovire sau alte violenţe, prevăzută de art. 193 alin. 2 Cod penal. Respinge solicitarea apărătorului inculpatului de a se dispune împotriva sa măsura preventivă a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Inculpatul a contestat măsura preventivă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

OPERATIVITATE: Un șofer care a accidentat o femeie și a părăsit locul faptei, identificat în mai puțin de o oră de poliţiştii din Fărcaşa

Vasile Dale

Gabriel Zetea, deputat PSD: ”Ministrul PNL propus pentru Finanțe refuză să răspundă întrebărilor privind soarta angajaților din asistență socială”

Vasile Dale

EXCLUSIV: Băimăreancă atacată de doi necunoscuți într-o stație de autobuz (actualizare)

Vasile Dale

1 mesaj

5533 iunie 8, 2023 at 11:05 pm

Avem procurori de carton ,si la viseu de sus este un procuror din oltenia ,mai slab la judecata decît un politist !!!
Vai de ea romania mafiei si coruptiei , eu vînd tot si parasesc romania tara de Rahat !!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.