BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Un tânăr a fost prins de polițiștii locali consumând droguri în Parcul Dacia (foto)

Azi-noapte, în timp ce se aflau în patrulare, un echipaj al poliției locale a observat 2 tineri aflați pe marginea râului Săsar, în spatele Cinematografului Dacia.

Polițiștii au mers să verifice ce se întâmplă, iar când au ajuns lângă tineri, nu mare le-a fost mirarea observând că unul din ei își rula o “țigară”

Ambii tineri au fost legitimați și percheziționați de către echipajul de Poliție Locală, iar asupra unuia dintre tineri a fost găsită o “țigară” , un grinder și o folie de staniol care conținea mai multe grame de resturi vegetale cu culoare și miros specific ce păreau a fi cannabis.

Tânărul asupra căruia au fost găsite acestea, a fost dus la sediul Poliției Municipiului Baia Mare unde a fost predat pentru continuarea măsurilor ce se impun.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE LA SARASAU: S-AU RASTURNAT CU TRACTORUL – O FEMEIE DECEDATA, TREI COPII SI TREI ADULTI GRAV RANITI (PREMIERA – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV: Iarna creează probleme în Maramureş. Patru cetăţeni din Republica Moldova, răniţi după ce microbuzul în care se aflau a derapat şi a ajuns în şanţ (actualizare)

Redactie

VIDEO: O PRIMĂRIE EXEMPLU – Angajații Primăriei Vișeu de Sus muncesc la foc continuu pentru a deszăpezi străzile orașului

Vasile Dale

5 mesaje

ketry6 iunie 8, 2023 at 11:28 am

Mergeți în cimitirul Horea 2 în fiecare zi găsiți nu unu sau mai multi drogați în incinta cimitirului pe bănci .

Raspunde
ASB iunie 8, 2023 at 12:13 pm

Super captura, bravo baieti!

Raspunde
123 iunie 9, 2023 at 3:42 pm

Tara de r##at. Te alegi cu dosar pt ceva absolut nesemnificativ. La ce sa te astepti cand cei ca cu mentalitatea lui ketry6 au drept de vot.?

Raspunde
EXCLUSIV: PARCUL DROGURILOR DIN BAIA MARE – Doi austrieci și o băimăreancă prinși cu droguri în Parcul Dacia – Stiri din Maramures iunie 10, 2023 at 10:43 am

[…] Un tânăr a fost prins de polițiștii locali consumând droguri în Parcul Dacia (foto) baia marecinema dacia baia maredrogurijandarmeriemaramureșparcul daciapolitiestiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde
EXCLUSIV: PARCUL DROGURILOR DIN BAIA MARE – Doi austrieci și o băimăreancă prinși cu droguri în Parcul Dacia – Antena24.com iunie 10, 2023 at 1:26 pm

[…] Un tânăr a fost prins de polițiștii locali consumând droguri în Parcul Dacia (foto) […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.