BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

FOTO EXCLUSIV: Puştan de 17 ani săltat de mascaţi la Târgu Lăpuş, suspectat că ar fi spart conturi bancare

În această dimineaţă, luptători ai Serviciului de acţiuni speciale din cadrul IPJ Maramureş efectuează o percheziţie domiciliară pe str. Morii din Târgu Lăpuş.

Descinderea are loc în baza unui mandat emis de Judecătoria Botoşani vizat fiind un adolescent de 17 ani din oraşul maramureşean. Acesta este suspectat că ar fi comis infracţiuni informatice prin spargerea unor conturi bancare dar şi infracţiuni de înşelăciune.

În acest moment anchetatorii ridică mai multe echipamente IT, iar suspectul este posibil să fie dus pentru audieri în faţa procurorilor din judeţul Botoşani.

Actualizare

Suspectul a fost dus la sediul Poliției Tg. Lăpuș pentru audieri. Mama tânărului a fost prezenta la audieri. La finalul acestora adolescentul a fost lăsat acasă, ancheta continuând cu el în libertate.

Sursa foto facebook

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: A venit iarna au ieșit gibonii pe șosele. Drifturi pe strada Grănicerilor din Baia Mare

Vasile Dale

Vaccinarea cu serul AstraZeneca, suspendată în România. Profesori, polițiști și jandarmi din Maramureș vaccinaţi deja din lotul problemă (actualizare)

Redactie

PERCHEZIȚII DOMICILIARE: Arme de vânătoare, revolver, cartușe, coarne de cerb, copite de căprior, descoperite la Vişeu de Sus – foto

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.