BREAKING NEWSEveniment

PE ȘOSELELE JUDEȚULUI: Acțiuni rutiere încheiate cu prinderea unor șoferi beți sau fără permis la volan

La miezul nopții, polițiștii Secției 1 Groși au oprit pentru control, pe strada Joseni, un autoturism, fiind identificat la volan un tânăr de 27 de ani din comună.

Întrucât acesta ar fi emanat halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultând 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul Județean Baia Mare în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

În cauză, polițiștii continuăm cercetările în acest caz, pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

La volan, cu permisul reținut și cu mașina neînmatriculată

Aseară, 14 iunie, la ora 20.11, polițiștii Postuluin de Poliție Comunal Moisei, au oprit în trafic, pe un drum comunal, un autoturism, care avea direcția de deplasare  înspre D.N.18, la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 23 de ani din localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, tânărul figurează cu permisul de conducere reținut, iar autoturismul condus nu este înmatriculat.

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Condamnat pentru infracțiuni rutiere

Ieri, 14 iunie a.c., polițiștii din Ulmeni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Jibou, pe numele unui bărbat de 37 de ani din Țicău.

Acesta a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 3 ani și 4 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul având permisul de conducere suspendat, respectiv conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

Te-ar putea interesa si

Jandarmul maramureşean cu 100 de donări de sânge a primit o distincție semnată de patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

Redactie

MĂSURI FERME: Bărbat din Şişeşti, reţinut de poliţiştii băimăreni după ce a fost depistat de două ori, în cursul aceleiaşi seri, conducând în stare de ebrietate

Vasile Dale

AUTORITATI REPETENTE: Au pus mana pe tarnacoape si lopeti si si-au deszapezit singuri strada Valea Scradei din Viseu de Sus (galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.