BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO / VIDEO: Căutări disperate în Munţii Maramureşului și munții Gutâi. Doi bărbaţi sunt dispăruţi fără urmă, unul a fost găsit (actualizare)

Echipaje de poliţie, pompieri, pădurari şi salvamontişti au pornit în acest moment în căutarea a doi bărbaţi dispăruţi în Munţi Maramureşului. Unul dintre ei a dispărut în zona localităţii Valea Vişeului, celălalt în zona localităţii Ruscova.
Bărbatul din Valea Vişeului este căutat de mai multe echipaje ale pompierilor militari din Vişeu de Sus, aceştia fiind sprijiniţi de poliţişti şi poliţişti de frontieră.

Cel de-al doilea dispărut în zona Ruscova este cioban şi nu ar fi fost văzut de colegii lui de mai bine de 24 de ore. De altfel ei au şi dat alarma la 112. Spre zona respectivă se îndreaptă echipaje ale salvamontiştilor din Vişeu.

ACTUALIZARE

In acest moment o echipa de salvatori montani ai SPJ Salvamont Maramures urca spre o stana situata in zona Vinderel, jud Maramures , stana la care a ajuns un barbat de 48 ani , ratacit de mai bine de 3 zile.

Ciobanul de la stana a dat alarma sunand la 112 si informandu-ne ca barbatul ud, tremura (probabil e in hipotermie) si solicita ajutor iar colegii salvatori montani urca pe jos (nefiind acces cu niciun mijloc de transport) pentru a-i acorda primul ajutor si a-l coborâ pana la locul de unde va putea fi preluat de ambulanta.

UPDATE: Salvatorii montani au ajuns dupa aproape 3 ore de urcat la pas la barbatul de 48 ani aflat la stana in zona Vinderel ,i-au acordat primul ajutor si il vor pregati in vederea coborarii cu targa din dotare pana in locul in care va fi preluat de echipajele medicale chemate in sprijin.

UPDATE 2: Barbatul de 48 ani , ratacit si identificat in zona Vinderel a fost coborat in siguranta si predat echipajului medical de la Ambulanta Maramures in vederea transportarii lui la unitatea medicala pentru investigatii

BAIA SPRIE

Tot in aceasta dimineata am fost anuntati despre disparitia unui baiat de 25 ani , care are domiciliul un Baia Sprie si care nu a mai ajuns ieri acasa dupa terminarea serviciului la firma din Baia Mare la care lucreaza. Salvatorii montani aflati in serviciu in statiunea Izvoare vor coborâ pana la barajul Firiza urmand sa verifice râpele dupa care vor verifica drumul spre barajul Runcu si ulterior drumul care leaga statiunea Izvoare de Gutin. Motivul cercetarii zonei este faptul ca in ultima vreme baiatul de 25 ani se retragea in zona statiunii Izvoare cand dorea sa fie singur, nedorind sa comunice cu nimeni. Baiatul are tel inchis si nu poate fi localizat.

Vom publica , avand acceptul parintilor, poza baiatului iar masina pe care o conducea ieri este un FORD FIESTA culoare ROSIE cu nr inmatriculare MM 13 NUP. Va rugam pe cei care aveti informatii sa sunati urgent la 112 si sa abuntati POLITIA despre acest ultim caz.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

L-AȚI VĂZUT?

Astăzi, 16 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, ieri, 15 iunie a.c. fiul ei, KOMLOȘI ROBERT, de 25 de ani, din Baia Sprie, a plecat de pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare și nu s-a întors până în prezent.

Semnalmente: înălţime 1,90 m, 104 de kg, culoare păr alb, drept și scurt, contur față ovală, ochi căprui, mărime ochi mijlocii.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la tânărul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

BISTRA – VALEA VIEȘEULUI

Adineauri am fost informati despre o noua disparitie anuntata de colegii de la Politia, disparitie in zona Bistra , jud Maramures a unui batran plecat de la o stana si care nu a mai fost gasit.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Minor pe bicicletă, accidentat când traversa strada pe trecerea pentru pietoni

Vasile Dale

TRAGEDIE LA SIGHET: Elev de la CN „Dragoș-Vodă”, adus din Italia pentru a i se respecta ultima dorință: să moară acasă. Până luni familia trebuie să plătească peste 17 mii euro pentru avionul ambulanţă

Vasile Dale

TALHARII: FEMEIE PRINSA DE GURA SI LOVITA CU PUMNII ZIUA IN AMIAZA MARE DE ABEL

Vasile Dale

2 mesaje

A FOST GĂSIT: Polițiștii l-au identificat pe băisprian în Suceava – Stiri din Maramures iunie 18, 2023 at 9:19 am

[…] FOTO / VIDEO: Căutări disperate în Munţii Maramureşului și munții Gutâi. Doi bărbaţi sunt … baia marebaia spriedisparitiemaramureșpolitiestiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde
A FOST GĂSIT: Polițiștii l-au identificat pe băisprian în Suceava – Antena24.com iunie 18, 2023 at 2:15 pm

[…] FOTO / VIDEO: Căutări disperate în Munţii Maramureşului și munții Gutâi. Doi bărbaţi sunt … […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.