Important

RUTIERE: Accident de circulație în Sălsig, băimăreni băuţi prinşi la volan, dosar penal pentru conducere fără permis

Ieri, 15 iunie, în jurul orei 18.00, polițiștii din Ulmeni au intervenit la un accident rutier, produs în localitatea Sălsig.
Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un tânăr, de 21 de ani, din localitate, care circula în calitate de biciclist pe strada Ierugă din localitate, având direcția de deplasare dinspre D.J. 108A, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a acestuia, fiind transportat de către un echipaj SMURD la Spitalul Județean Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.
Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză, polițiștii continuă cercetările.

***

Băimăreni identificați la volan sub influența băuturilor alcoolice
Ieri, 15 iunie, în jurul orei 10.00, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au susprins pe D.J. 108E, în localitatea Mogoșești, un autoturism, la volan fiind identificat un bărbat, de 51 de ani, din Baia Mare.
Acesta a fost testat de polițiștii rutieri cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.
La data de 15 iunie, polițiștii Secției 1 Groși, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au depistat pe D.N.18B, în localitatea Groși, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, din Baia Mare.
Având în vedere faptul că acesta ar fi emanat halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Celor doi bărbați identificați le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În ambele cazuri, polițiștii efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

***

Dosar penal pentru că a condus fără permis
Ieri, 15 iunie, polițiștii rutieri din Sighetu Marmației au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.
Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat de 34 de ani, a condus un vehicul tip ATV, pe sensul de deplasare către comuna Tisa, a intrat în coliziune cu un autoturism.
Polițiștii au constatat faptul că bărbatul, de 34 de ani, nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
În urma producerii evenimentului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.


Te-ar putea interesa si

IMPORTANT: S-au majorat amenzile pentru nerespectarea regimului stării de urgență

Vasile Dale

PENTRU IUBITORII DE TRASEE MONTANE: Recomandările jandarmilor montani

Redactie

Cu bicicleta la școală! Activităţi educative cu elevi din patru şcoli din Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.