BREAKING NEWSEvenimentNational

Borșean prins la volanul unui autoturism cu numere expirate și fără permis

Polițiștii de frontieră maramureșeni au depistat pe raza localității Borșa, județul Maramureș, un cetățean român, care conducea un autoturism marca Ford, deși nu avea permis de conducere. Mai mult decât atât, autoturismul avea aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare expirate.

În data de 16 iunie a.c., la ora 22.00, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Vișeu de Sus au oprit în trafic, pe o stradă din localitatea Borșa, județul Maramureș, un autoturism înmatriculat în România, la volanul căruia se afla un cetățean român, în vârstă de 26, domiciliat pe raza județului Maramureș.

Cu ocazia controlului de frontieră, colegii noștri au solicitat bărbatului permisul de conducere, însă acesta nu l-a putut prezenta, declarând că nu are un astfel de document, motiv pentru care a fost condus la sediul sectorului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat faptul că acesta nu avea permis de conducere, mai mult decât atât numerele de înmatriculare provizorii ale autovehiculului, pe care-l conducea, erau cu expirate.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat, urmând ca la finalul cercetărilor să fie luate măsurile legale.

Te-ar putea interesa si

Maramureșeanca Ioana Alexandra Gherghel a castigat marele premiu al Secțiunii de Muzică Populară al festivalului ”Glasul Valahiei”

Vasile Dale

Prinşi în flagrant în timp ce furau combustibil dintr-o autocisternă

Redactie

FOTO VIDEO EXCLUSIV LA BORȘA: 13 microbuze și o camionetă ale fostului deputat Nuțu Fonta au fost incendiate. Polițiștii au alertat pompierii (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.