BREAKING NEWSNationalRecomandate

FOTO: Șoferul unui TIR înmatriculat în Maramureș a murit după ce a ajuns cu mastodontul în scara unui bloc

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 11, localitatea Brețcu, județul Covasna, conducătorul unui autocamion a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în scara unui bloc.

În urma impactului, acesta a decedat. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate.

Se estimează reluarea normală a circulației în 60 de minute.

„La data de 20 iunie 2023, în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe DN11, în localitatea Brețcu s-a produs un accident de circulație cu victimă.

Din primele informații, șoferul unui autocamion a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un imobil.

În urma impactului conducătorul auto a suferit vătămări corporale, fiind transportat la Spital. Din păcate conducătorul auto a decedat”, transmite IPJ Covasna.

Te-ar putea interesa si

Nenorocire: Sofer grav ranit, dupa ce a ajuns cu masina in scarile bufetului din Ciocotis (FOTO EXCLUSIV)

Vasile Dale

DESCINDERI ÎN MARAMUREŞ: Percheziţii la o firmă specializată în jocuri de noroc și pariuri

Vasile Dale

PUNCT DE VEDERE / ACTUALIZARE – Ce spun reprezentanţii IPJ despre maşina parcată pe locul destinat persoanelor cu dizabilităţi. Echipajul de poliţie la care faceţi referire se afla în executarea atribuţiilor de serviciu, spune IPJ Maramureş

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.