BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

Detalii acuzatoare despre cazul femeii care a murit după ce a căzut din pod: A fost externată din spital cu verdict VINDECAT

Colegii de la Obiectiv-SM.ro au prezentat în această săptămână cazul dureros al femeii care a decedat la spital, după ce a ajuns la Urgență în urma unui accident casnic, respectiv a căzut din pod, prin tavan.

Fiul victimei prezintă evoluția cazului, care ridica multe semne de întrebare, de la verdictele medicale puse în prima faza la Satu Mare, până la faptul ca a fost externată ca vindecata de la Baia Mare cu câteva zile înainte să moară pe patul de spital.

Iată declarația fiului femeii.

„S-a urcat în pod după paie să pună sub pui. E adevăr a trecut prin scânduri.

A ajuns cu ambulanța la 16:50 la urgente Satu Mare in data de 03.06.2023, asta fiind sâmbătă. In prima seara avea rupte  2 coaste pe partea stângă și 1 pe dreapta conform rezultatelor CT. Marți dimineață s-a mai făcut un CT și rezultă că avea 8 coaste rupte dintre care câteva coaste și în 2 locuri doar pe partea stângă + clavicula stânga ruptă si puțin sânge între plamini și cavitate de 2mm, rezultă la CT .

Marți pe la 11:00 a fost trimisă cu ambulanța la Baia Mare la chirurgie toracică.

Joi și vineri s-a simțit din ce in ce mai bine. După aceea starea i s-a deteriorat considerabil. Au trimis-o acasă cu diagnostic: VINDECAT!

Miercuri după-amiază s-a chemat din nou ambulanța, glicemia fiindu-i de 730. S-a incercat scăderea glicemiei, dar într-o oră s-a reușit până la 530 de cadrele de la ambulanță! Miercuri a noapte a fost mutată la spitalul vechi secția diabetologie.

De acolo iar transferată joi înapoi la spitalul nou pentru RMN, care nu s-au putut efectua din cauză durerilor insuportabile care le avea și nu stătea nemișcată. De acolo transferă înapoi la diabetologie iar joi noapte după înapoi la spitalul nou la terapie intensivă! Piciorul stâng deja îi era rece și vânăt. Vineri a intrat în 2 stopuri cardiace până la ora 12.”relateaza fiul femeii.

Sursa: Obiectiv-SM.ro.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE: DROGUL ZOOBIE LOVEȘTE DIN NOU ÎN BAIA MARE – Adolescent salvat de la moarte de un trecător și echipajul Ambulanței Maramureș (galerie foto)

Vasile Dale

VIDEO/FOTO: Cinci victime într-un grav accident la Sighetu Marmaţiei. Trei mașini implicate (actualizare)

Redactie

EXCLUSIVITATE: ZECI DE ROMÂNI SUSȚIN CĂ AU FOST ȚEPUIȚI DE UN MARAMUREȘEAN. NOI L-AM FILMAT ACUM 7 ANI (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.