BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

LECȚIE DE OMENIE PREDATĂ ÎN BUCUREȘTI: Maramureșenii au sărit în ajutorul unei șoferițe căreia i se defectase mașin în traficul haotic din București (VIDEO)

Nervi, claxoane, înjurături, gesturi obscene, scuipături și chiar bătăi între șoferi. Cu alte cuvinte un haos de nedescris. Acesta este traficul rutier din Capitala României, București.

Ei bine când ajung maramureșenii în Capitală totul se schimbă. Un grup de moroșeni care au ajuns în București pentru a promova produsele tradiționale din județul nostru se îndreptau spre locul evenimentului. Înainte de un sens giratoriu foarte aglomerat din centrul Capitalei au observat pe banda 3 un autoturism oprit.

Firește ceilalți șoferi care circulau în urma autoturismului oprit și-au ”băgat mânile în claxon”. Nu și moroșenii noștri. Au oprit microbuzul pe banda doi în dreptul autoturismului oprit. Au sărit imediat în ajutorul femeii care se afla la volanul autoturismului ce era oprit. I se oprise motorul și nu mai pornea. Moroșenii noștri au reușit în câteva clipe se rezolve defecțiunea și astfel șoferița a scăpat de ”tirul” claxoanelor și înjurăturilor venite din partea celorlalți bucurești aflați în trafic.

Ei bine AȘA DA! Bravo maramureșenilor. Așa ar trebui să fi trebuit să procedeze și ”sudiștii” din traficul din București. Dar pentru ei e mai simplu să dea claxoane sau să înjure. Nu le mai ajunge timpul ei fiind tot timpul într-o nesfârșită grabă.

No numa-ncet, că noi moroșenii nu ne grăbim! Este vreme”! Șoferița zâmbitoare le-a mulțumit maramureșenilor, iar aceștia au primit aplauze din partea femeilor afle în microbuzul care îi ducea la evenimentul de promovare a produselor tradiționale din Maramureș.

Te-ar putea interesa si

TRIMIS ÎN JUDECATĂ: Pentru câteva sute de euro promitea post de şofer la SRI Maramureş sau la Instituţia Prefectului Maramureş

Redactie

BRACONAJ CINEGETIC: La vânătoare, fără autorizaţie

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO – ATAC ÎN STIL MAFIOT: Mașina personală a șefului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus incendiată cu cocktail Molotov la Moisei (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.