BREAKING NEWSEveniment

VIȘEU DE SUS: SOȚIA A ALERTAT POLIȚIA – A condus fără a avea permis și și-a rănit fiul de 15 ani. Apoi a plecat de la locul accidentului

Ieri, 21 iunie, la ora 17.26, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie, despre faptul că la data de 19 iunie a.c., soțul său de 31 de ani, fără a fi posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus un autoturism pe strada Râului din Vișeu de Sus, cu care a  provocat un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a fiului său de 15 ani, care se afla în autoturism în calitate de pasager pe locul din dreapta față.

După producerea accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fără încuviințarea organelor de poliție.

În urma verificărilor efectuate, minorul a fost identificat pe raza localității Poienile de Sub Munte și a fost prezentat la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat sub supraveghere medicală.

Totodată, autoturismul implicat în accident a fost identificat în curtea unui imobil de pe strada Râului, prezentând avarii ale caroseriei în proporție de aproximativ 75%.

În cauză, se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului.

Te-ar putea interesa si

FOTO: O şoferiţă a derapat şi s-a izbit cu maşina de clădirea Teatrului de vară

Redactie

DESCINDERI ÎN MARAMUREŞ: Percheziţii domiciliare la 40 de administratori bănuiți de infracţiuni economice. Prejudiciul: 500.000 de euro

Vasile Dale

RĂZBOI ÎN MUZICA POPULARĂ: Ce i-a răspuns Constantin Enceanu lui Gheorghe Turda

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.