BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV: Percheziții la Mireșu Mare – Polițiștii au căutat un pistol pe care falsul jurnalist îl arăta în live-urile de pe facebook

Astăzi dimineață polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție emis de magistrații maramureșeni pentru o adresă din localitatea Mireșu Mare. Vizate au fost două persoane care domiciliază în localitatea amintită.

Conform informațiilor noastre polițiștii au căutat un pistol pe care un băimărean care ar domicilia fără forme legale la concubina acestuia din Mireșu Mare. Pistolul căutat de polițiști a apărut în transmisiuni LIVE pe rețelele de socializare făcute de individ.

Vă reamintim faptul că individul a fost săltat zilele trecute după ce un scandal cu vecinii. El a fost dus la poliția și sancționat contravențional.

Ce spune IPJ Maramureș

La data de 19 iunie a.c., polițiștii Postului de Poliție Comunal Mireşu Mare au fost sesizaţi prin plângere de către un bărbat, de 42 de ani din localitate, cu privire la faptul că în data de 18 iunie a.c., în timp ce se afla în curtea locuinței sale, ar fi fost amenințat de către un bărbat, de 33 de ani, din Baia Mare, că îl va împușca cu un pistol, atât pe el, cât și pe soția și fiicele acestuia.

În cauză, polițiștii din Șomcuta Mare, sprijiniți de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat astăzi, 23 iunie, o percheziție domiciliară la bărbatul bănuit de comiterea faptei.

În urma verificărilor efectuate la imobil, au fost găsite bile de plastic specifice unei arme tip airsoft.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de amenințare și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Impactul tehnologiei de ultimă generație asupra economiei mondiale

Vasile Dale

IDENTIFICAT DE POLIŢIŞTI: Hoţul care a distrus uşile unui supermarket din Baia Mare, reţinut pentru 24 de ore

Vasile Dale

POSESOR AL CENTURII NEGRE LA KARATE: Un jurnalist sătmărean a prins în flagrant un hoț în serie

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.