BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

CĂLDURA LE IA MINȚILE – O femeie și doi copii, fotoShooting în mijlocul fântânii arteziene din ”buricul” Băii Mari

Soarele arzător din Baia Mare i-a cam ”luat mințile” unei femei din municipiu. Toropită de căldură femeia a intrat cu doi copii în mijlocul fântânii arteziene. Dar nu pentru a se răcori ci pentru o ședință foto ”fierbinte” sub apa rece ce țâșnea din fântână.

Imaginile video au fost surprinse de cititorii noștri în Piața Revoluției din Baia Mare, la fântâna arteziană de lângă hotelul Rivulus. Inițial femeia era fotograf penru cei doi adolescenți, apoi însă nu a mai rezistat probabil și a dat telefonul unuia dintre copii iar ea s-a urcat pe fântână pentru a fi fotografiată.

Cum polițiștii locali din Baia Mare sunt inexistenți pe strazile orașului astfel că fiecare poate face ce îl ”taie capul” în municipiul de pe malul Săsarului.

Ce spunea în 29 octombrie 2012 primarul Cherecheș: Prima fântână din Baia Mare, cea din Piaţa Revoluţiei, nu va fi demolată ci va fi restaurată

În Piaţa Revoluţiei vor mai fi şi alte fântâni, una dinamică şi alta de aburi de apă. Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare (octombrie 2012): „Îmi doresc ca Piaţa Revoluţiei să fie după reamenajare una dintre cele mai atractive zone din municipiul Baia Mare. De ce să admirăm doar pieţele din marile capitale europene, când putem crea în oraşul nostru zone atractive. La fel ca şi băimărenii, aştept cu nerăbdare ca acest proiect să fie transpus în realitate. Piaţa Revoluţiei va fi o zonă în care trecutul şi identitatea noastră vor fi respectate, totodată vom avea şi o serie de elemente arhitectural –estetice care ne vor oferi posibilitatea să ne relaxăm şi să ne bucurăm de frumuseţea acestei zone”.

După 11 ani ați văzut vreo schimbare? Noi sincer nu… A da niște floricele (care nu costă nimic – citat aproximativ din același edil) și faianța oribilă pusă în timpul așa zisei reabilitări.

Te-ar putea interesa si

PRELUARE ACTUALMM: În miez de noapte, cu polițiștii pe urme, a făcut praf un taximetru, apoi a fugit pe jos până la intrarea în parc

Redactie

EXCLUSIV: ”Valutistul” din Vișeu de Sus jefuit în miezul zilei. 240.000 lei si 6.300 lire s-au ”evaporat”

Vasile Dale

EXCLUSIV: Moraru la zdup 30 de zile după ce mascații au găsit 2 kg de cristale. Chef special cu Țancă la Vișeu cu 500 de invitați

Vasile Dale

1 mesaj

florin pop iunie 28, 2023 at 8:18 am

Nu mai puteti voi de binele altuia. Cu ce va incurcat femeia? Ca a intrat in apa? Se vor inbolnavi? Puteau pati ceva? Nu ! Se simteau si ei bine, fata de frustrata care a trimis materialul acesta. Care presupun eu cine e, o domnisoara slabuta (foarte slabuta in sus) mai asa , care a iesit cum a iesit.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.