BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

FOTO: Şofer băimărean, vinovat de producerea unui accident produs lângă Gherla

Pompierii de la Detașamentul Dej au intervenit în dimineaţa de luni la un accident rutier produs pe centură, în apropiere de municipiul Gherla. Echipajele operative au găsit la fața locului patru autoturisme avariate și cinci persoane care au reușit să iasă singure din acestea. Din fericire, niciuna nu a necesitat îngrijiri medicale. Pe de altă parte, forțele noastre au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor. La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 06.30, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un eveniment rutier, produs pe DN1C, centura ocolitoare Gherla, în care au fost implicate 4 autovehicule.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Baia Mare, în timp ce conducea autoturismul înspre municipiul Dej, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu 2 autovehicule conduse din sensul opus.

Conducătorul unui alt autoturism care circula înspre Cluj-Napoca ar fi încercat să evite impactul cu autoturismul bărbatului, părăsind astfel partea carosabilă. În urma evenimentului au fost înregistrate doar pagube materiale. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, spun poliţiştii.

Te-ar putea interesa si

INCENDIU / ACTUALIZARE: Sediul Primăriei din Băseşti a rămas fără acoperiş. Angajaţii trebuie să se mute pentru a-şi desfăşura activitatea (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Concubinul fetei a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației. Detaliile terifiante ale crimei de la Vișeu de Sus

Redactie

Un nou episod al mizeriilor maramureșene! Președintele Ionel Bogdan face o groapă de gunoi temporară în Țara Chioarului. Șomcuta Mare “căștigă” toate gunoaiele județului! Temporar pe 3 ani!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.