BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: ATACURI ÎN SERIE – Patru oi ucise și trei rănite de o haită de maidanezi la Borșa

Situație gravă la Borșa în zona Rotundu. Acolo o haită de maidanezi creează probleme localnicilor iar până astăzi nimeni nu a luat nicio măsură pentru a-i ajuta. Oile localnicilor au fost atacate și ucise de respectivii maidanezi.

”Primul atac a avut loc duminică 28 mai 2023 la ora 06.10. Am anunțat poliția dar și veterinarul care au fost la fața locului. Am vorbit și cu domnul primar personal. Dar a trecut o lună și nimeni nu a luat nicio măsură. Acum maidanezii au atacat din nou. Ne-au pus să prindem noi câinii pentru a putea vedea ei dacă au cip pentru a identifica stăpânii. Firește că nu au așa ceva. Firește că nu erau.

Domnul veterinar ne-a înjurat după ce i-am spus să îi ridice dânsul din zona noastră și să facă ce o vrea cu ei. Când mi-a omorât cele 4 mioare au fost și cei de la Poliția Animalelor din Baia Mare. Efectiv haita asta este un pericol pentru animalele noastre, dar mai ales pentru copiii noștri care se joacă pe uliță și oricând pot fi atacați” ne-a transmis o cititoare.

”În dimineața zilei de 28 mai 2023 atunci când a mers să dea mâncare animalelor pe care le crește într-o anexă din curtea sa, a observat că cele patru oi pe care le are erau moarte și prezentau urme de mușcături pe corp, iar prin gardul de împrejmuire pe care îl aveau exista un spațiu destinat scurgerii apei, loc prin care câinii au putut intra. Am procedat la efectuarea verificărilor iar în acea anexă se aflau cele patru oi mușcate și sfâșiate în diferite zone ale corpului. La fața loculi a fost solicitată și grupa operativă” se precizează în raportul Poliției Orașului Borșa.

Te-ar putea interesa si

Ionel Bogdan: Am semnat astăzi 6 contracte de finanțare prin PNRR

Vasile Dale

OAMENII SUNT ÎNGROZIŢI: Ciorile fac „legea” la intrarea în Baia Mare

Redactie

BAIA MARE, SIGHETU MARMAŢIEI, BERBEŞTI: Percheziţii pentru combaterea contrabandei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.