BREAKING NEWSRecomandate

Condamnat la 5 ani cu executare în primă instanță, primarul Cherecheș s-a întors în PSD

În 30 august 2021, actualul premier al României și președinte al Partidului Sociali Democrat din România, Marcel Ciolacu anunța prioritatea „zero” a partidului pe care îl conduce: „Fără penali în funcții publice”.

Ei bine astăzi, primarul municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheș și-a anunțat reîntoarcerea în PSd în cadrul unei conferințe de presă. ”Vreau să vă anunț într-un mod foarte direct că m-am întors acasă. Cel mai bine știe domnul Țolaș cu e să te întorci acasă! De luni începând am reașezat parteneriatul cu PSD, cu premierul Marcel Ciolacu. Așadar alături de oameni care înțeleg ce înseamnă dezvoltarea unei comunități locale, vă reamintesc că de la ultimul Guvern PSD, Guvernul Dăncilă Baia Mare nu a mai primit niciun leu de la București din partea Guvernului României. Eu am crescut și m-am consolidat politic alături de dânșii, m-am reîntors acasă” a spus Cherecheș.

Vă reamintim că primarul Cătălin Cherecheș a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în primă instanță într-un dosar instrumentat de DNA Cluj. La această oră se judecă la Curtea de Apel Cluj contestarea acestei decizii, următorul termen fiind programat în luna septembrie 2023.

„Voi cere, ca prioritate zero, la Senat să fie introdus pe ordinea de zi proiectul <Fără penali în funcții publice>, astfel încât, după promulgarea legii, dl. prim-ministru penal condamnat să organizeze referendumul prin care românii să se exprime dacă doresc sau nu penali în funcții publice. Eu sunt ferm convins că românii, peste 90%, nu doresc penali în nicio funcție publică”, a declara în august 2021 liderul PSD, Marcel Ciolacu, actualul premier al României.

foto principal: captură de pe transmisiunea live de pe pagina de facebook a primarului Cătălin Cherecheș

Te-ar putea interesa si

Tânăr băut, înfipt cu BMW-ul de teren în poarta unui sighetean de pe strada Tisei (FOTO)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: EXCLUSIV – Un polițist și-a descărcat accidental pistolul în sediul Poliției Municipiului Baia Mare (actualizare)

Vasile Dale

PRELUARE SIGHET247: De Ziua Internațională a Holocaustului, viceprimarul Sighetului propune „SOLUȚIA FINALĂ”

Redactie

1 mesaj

dan iunie 28, 2023 at 3:21 pm

Iar lingem curul stapinului ca sa raminem cu o sansa in fata legii.
Daca Ciolacu il primeste, va avea acelasi destin peste ani.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.