BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO – Pieton lovit de o mașină în Baia Mare. Au intervenit jandarmii pentru ca victima să fie dusă la spital

Un accident de circulație s-a produs în această noapte pe strada Pășunii din Baia Mare la aproximativ 40 de metri după o trecere pentru pietoni.

Șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Satu Mare, în vârstă de aproximativ 58 de ani, a surprins și accident un bărbat de 38 de ani care a ieșit dintre niște mașini parcate și s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

Impactul nu a mai putut fi evitat și victima a fost proiectat pe carosabil lovindu-se cu capul de astfalt. Un echipaj SMURD și mai multe echipaje al Poliției Rutiere au sosit imediat la fața locului. Victima a fost preluată de echipajul SMURD, însă la un moment dat acesta a sărit de pe targă și a coborât din ambulanță vrând să plece tot bandajat.

La un moment dat i s-a făcut rău și a căzut. A fost preluat iar de paramedici însă s-a opus în continuare să i se acorde îngrijiri medicale. Mai mult, o mulțime de oameni (rudenii de-ale victimei) s-au adunat la fața locului și au încercat să îl convingă să meargă la spital cu echipajul SMURD.

A fost trimis în zonă și echipaj de intervenție rapidă al Jandarmeriei Baia Mare. A fost nevoie ca victima să fie urcată cu forța în ambulanță de aparținători. Totodată un polițist și un jandarm alături de paramedici au stat în ambulanță pe toată perioada transportului pentru a preîntâmpina evenimente nedorite.

Șoferul de la volan a fost testat de polițiști rezultatul fiind negativ. S-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Actualizare IPJ Maramureș

Aseară, 28 iunie, la ora 22.20, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada Pășunii din municipiu.

         Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce un bărbat, de 38 de ani, din Baia Mare, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea părții carosabile, a fost surprins și accidentat de un autoturism condus dinspre strada Vasile Alecsandri.

         La volan a fost identificat un bărbat de 58 de ani din Baia Mare.

         În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internat la Secția Chirurgie.

         Conducătorul auto și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

         În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

FACEM LUMINĂ ÎN CAZUL DE LA VIŞEU DE JOS / ACTUALIZARE: Astăzi polițiștii au deschis dosar penal pe numele profesorului care ar fi agresat un elev de clasa VIII-a

Vasile Dale

VIDEO: MOMENT EMOȚIONANT – O femeie și-a luat adio de la iubit înainte de a intra în arestul Poliției. ”Florineeeeee… o să vin în vizită!”

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Copil de 7 ani lovit cu scuterul de un alt minor de 14 ani (actualizare)

Redactie

1 mesaj

Baia Mare iunie 29, 2023 at 12:38 pm

Armata a lipsit de la TERIBILUL accident.
E bine ca se mobilizează Politia și Jandarmeria pentru aceste cazuri GRAVE, iar unde este nevoie lasa de dorit.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.