BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

Centru de Informare și Management al Destinației Turistice, deschis de astăzi la Leordina (galerie foto)

Astăzi a avut loc deschiderea Centrului de Informare și Management al Destinației Turistice Leordina. Evenimentul a fost un bun prilej de a aduce în același loc unitățile responsabile pentru promovarea turistică a județului.

La inaugurarea de azi au fost prezenți vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Doru Lazăr, directorul OMD Maramureș, Paul Habina, reprezentantul zonal Maramureș – Satu Mare al Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Maricica Lupșe, primarul comunei Leordina, Ioan Nistor, viceprimarul comunei Leordina, Cocârcă Gheorghe, primarul comunei Petrova, Ioan Petrovai, primarul comunei Ruscova, Ioan Turcin, primarul comunei Vișeu de Jos, Gabriel Șimon, președintele Fundației Ucrainienilor Huțuli din România, Vasile Popovici, precum și întreprinzători locali și localnici.

Momentele artistice au fost oferite de interpretele de muzică populară Georgiana Cocârcă și Mărie Șofronici, acompaniate de Taraful Leordina, și de artiștii Ansamblului Tileguța din Petrova, colorând atmosfera de la centrul nou înființat, turiștii din zonă, italieni și români, oprindu-se și ei să captureze culorile porturilor tradiționale.

“Deschiderea Centrelor de Informare și Management al Destinației Turistice constituie un pas important pentru maximizarea potențialului turistic al județului nostru, deoarece prin intermediul acestora aducem la cunoștință tuturor turiștilor informații legate de locuri, evenimente, festivaluri și obiective turistice din zonă”, a declarat Paul Habina, directorul executiv al OMD Maramureș, în cadrul evenimentului de astăzi.

Activitatea Centrului de Informare va fi coordonată de către Organizația de Management al Destinației Județene Maramureș, cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș.

Visit Maramureș

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT FEROVIAR: Trenul Sighet – Cluj, deraiat între Bocicoi şi Lunca. Pasagerii sunt transbordaţi

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Poliţiştii încă nu au găsit arma. Agresorul a fost internat la Psihiatrie pentru expertiză

Redactie

Comunicat PNȚCD: Doru Dăncuș, viceprimarul din Baia Mare, ar fi cercetat penal

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.