BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO EXCLUSIV – Un autoturism s-a înfipt în podul de peste Săsar din cartierul Ferneziu. Șoferul fără permis (actualizare)

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp în cartierul Ferneziu. Acolo șoferul unui autoturism s-a înfipt în balustrada de pe podul care traversează râul Săsar.

În aceste momente sunt două echipaje ale poliției Locale Baia Mare și un echipaj al Poliției Rutiere Baia Mare la fața locului. Traficul rutier se desfășoară alternativ sub dirijarea agenților de circulație.

Actualizare
         În, 29 iunie, la ora 13.19,  polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada 8 Martie din municipiu.

​          La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat, de 28 de ani, din Baia Mare, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în parapetul de protecție al trotuarului pietonal, pe care l-a dislocat pe o porțiune de aproximativ 10 metri.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit acte de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

Tânăr din Ţicău, reținut de Poliția Transporturi după ce tâlhărit un băimărean. A fost arestat preventiv (actualizare)

Redactie

ACCIDENT LA TĂŞNAD: Băimăreancă lovită de o maşină condusă de o tânără de 21 de ani

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: 12 bătrâni ţinuţi într-un centru ilegal din Baia Mare. Firma avea cod CAEN pentru şedinţe de spiritism și servicii de escortă (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.