BREAKING NEWSNationalRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Operaţiune dramatică de salvare pe râul Someș: Doi tineri au plonjat cu maşina în apele învolburate – ACTUALIZARE

Elicopterul SMURD a fost solicitat, sâmbătă, în localitatea Babașești, județul Satu Mare, după ce doi tineri au căzut în apele râului Someș cu o mașină. Unul dintre ei a fost scos.

Detașamentul de pompieri Satu Mare intervine cu o autospecială de descarcerare, un autocamion cu două bărci, o ambulanță SMURD B2 si ambulanța SMURD TIM, în localitatea Babașești, pentru salvarea a doi tineri care au intrat în apele râului Someș cu o mașină.

La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Din primele informații, una dintre victime, cu vârsta de aproximativ 18 ani, a fost scoasă din apă. Victima este conștientă și primește îngrijiri medicale la fața locului.

Pentru căutarea celei de a doua victimă, a fost trimis în sprijin un echipaj cu 4 scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bistrița”. Totodată la fața locului intervin în sprijinul echipajelor de pompieri, forțe din cadrul IJJ și IPJ Satu Mare. La fața locului este prezent și un echipaj SAJ.

Ce spune Poliția

La data de 1 iulie a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment, pe un drum din proximitatea localității Băbășești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 19 ani, domiciliat în Satu Mare, ar fi condus un autoturism pe un drum nedestinat circulației rutiere și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se în râul Someș.

În urma producerii evenimentului, un alt tânăr, de 18 ani, din județul Argeș, ar fi ieșit din autoturism, fiind transportat ulterior la Spitalul Județean Satu Mare. Până în acest moment, conducătorul auto nu a putut fi găsit, la locul producerii accidentului fiind prezente mai multe echipaje de salvare, inclusiv scafandri.

Cercetările sunt continuate pentru identificarea tânărului de 19 ani, precum și în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ACTUALIZARE

Pentru a acoperi un perimetru cât mai mare de căutare, forțelor dislocate misiunii din localitatea Băbășești se va alătura un echipaj de scafandri din cadrul Detașamentului de Pompieri Baia Mare.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT RUTIER PE DN 18B / ACTUALIZARE: Un autoturism s-a izbit de un podeţ în zona fostului Popas Regal. Ce spun poliţiştii

Vasile Dale

CONCURS: 7 posturi de medic specialitatea ATI sunt disponibile la Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș Baia Mare

Vasile Dale

Accident rutier la Cerneşti, provocat de un şofer beat. A intrat cu maşina într-un stâlp

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.