BREAKING NEWSImportant

Infracțiuni rutiere: Cu permisul suspendat sau anulat la volan prin Bârsana și Baia Sprie

BÂRSANA

În data de 04.07.2023 ora 10:00 în cadrul acțiunilor pe linie rutieră desfășurate în județ, pe DJ. 196 Bârsana a fost depistat în trafic un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani din Vișeu de Sus, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat că acesta figurează având dreptul de a conduce ,,cu restricții – suspendat”.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis, faptă prev. și ped. de art. 335 alin. 2 din Codul Penal.

BAIA SPRIE

În data de 04.07.2023 ora 08:50, Poliția orașului Baia Sprie a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că din direcția Sighetu Marmației către Baia Mare se deplasează un autoturism al cărui conducător auto pare să se afle sub influența băuturilor alcoolice.

Având în vedere cele sesizate, polițiștii din cadrul Poliției Baia Sprie s-au deplasat în direcția indicată, iar când au ajuns pe str. Săsar din Baia Sprie, au observat autoturismul în cauză, fapt pentru care au efectuat semnal regulamentar de oprire prin folosirea semnalelor acustice și luminoase ale autospecialei, iar conducătorul auto a oprit pe partea dreaptă a sensului său de mers.

Conducătorul auto a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat de 62 de ani din Sighetu Marmației, care a declarat verbal faptul că nu are documentele asupra sa.

În urma interogării bazelor de date, s-a stabilit că bărbatului i-a fost anulat permisul de conducere și nu are dreptul de a conduce. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiuni de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută și pedepsită de art 335 alin. 2 din Codul Penal.

Te-ar putea interesa si

Antonio Chelba este maramureșeanul care va coordona Clubul Elevilor Liberali la nivel național

Redactie

Refugiații romi din Ucraina, ajutați de romii din România

Redactie

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Prăpăd la Berchez. Gospodării inundate şi solarii distruse

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.