BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV: Avem imaginile live ale impactului: autoturismul circula pe contrasens – ACTUALIZARE

Revenim cu detalii la accidentul produs în această dimineaţă pe DN 1C, în localitatea Buciumi. Impactul violent a fost surprins de 2 camere de supraveghere amplasate în zonă. Pe imagini se pot observa clar că şoferul autoturismului care se deplasa dinspre Valea Chioarului spre Baia Mare a circulat zeci de metri pe contrasens. Practic cisterna care venea dinspre Şomcuta Mare nici nu a apucat să-l vadă din cauza curbei.

ACTUALIZARE – ISU MARAMUREŞ

În această dimineață, în jurul orei 7:00, am fost solicitați pentru a interveni la un accident rutier, produs pe drumul european E58, pe raza localității Buciumi.
La fața locului s-au deplasat 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, cu modul de Descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD. În coliziune au fost implicate un autoturism și un autocamion care transporta ciment.
A rezultat o victimă, de sex masculin, care a fost transportată la spital, fiind conștientă și cooperantă cu
echipajul medical. Din cauza scurgerii de ulei pe carosabil, traficul a fost oprit în zonă, forțele aflate la locul intervenției, intervenind pentru curățarea acestuia.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În această dimineață, la ora 06.35, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier în localitatea Buciumi.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 59 de ani din Baia Mare, aflat la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare înspre municipiul Baia Mare, a intrat în coliziune stânga față cu o autoutilitară, care tracta o semiremorcă, condusă de un bărbat de 38 de ani din Baia Mare, iar ulterior, autoturismul se rotește pe partea carosabilă.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului, care a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri.

Traficul rutier a fost blocat pentru 60 de minute.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

PERSOANELE BĂNUITE DE COMITEREA FURTULUI DIN BISERICĂ AU FOST IDENTIFICATE DE POLIȚIȘTII DIN BAIA SPRIE

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Garda Forestieră și Poliția Maramureș – razii la Vișeu de Sus, Repedea, Ruscova și Poienile de Sub Munte. Vizat a fost și patronașul Buric

Vasile Dale

OPERATIVITATE: Poliţiştii din Cavnic au recuperat banii furaţi din casa unui bătrân de 81 de ani

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.