BREAKING NEWSNationalRecomandate

Un maramureşean cu permisul suspendat a făcut accident între Apa şi Iojib

Accident rutier vineri seara pe raza județului Satu Mare. Conform informațiilor PresaSM, totul s-a întâmplat în jurul orei 23.45, atunci când polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment pe Drumul Național 1C, între localitățile Apa și Iojib.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto, respectiv un tânăr de 22 de ani, din județul Maramureș, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, oprindu-se în șanțul aflat la marginea părții carosabile.

Din producerea evenimentului a rezultat rănirea unui bărbat de 34 de ani, domiciliat în județul Cluj, care a fost transportat la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Verificările efectuate de către polițiști au indicat faptul că tânărul de 22 de ani ar avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce, din data de 27 iunie 2023.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Sursa PresaSM

foto arhivă

Te-ar putea interesa si

VIDEO: A demascat un pedofil – Jandarmul anului este… o jandarmeriță. Andrada lucrează de 19 ani în cadrul Detașamentului Mobil Baia Mare

Redactie

RECOMPENSĂ: Rent Rapid Baia Mare oferă 500 de euro celui care are informații despre maşina dispărută

Vasile Dale

IMAGINI INCREDIBILE CU POLIȚIA PE URME: Șoferul (fără permis) unui Mercedes a ”inaugurat” noul pod peste Someș de la Ulmeni. O fată a sărit din mașină în mers iar mașina a rămas suspendată (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.