BREAKING NEWSRecomandate

TRAGEDIE PE BARAJUL FIRIZA: Cadavrul unui bărbat pluteşte pe apă – ACTUALIZARE (VIDEO)

Intervenţie de ultimă oră pentru pompierii maramureşeni la Barajul Firiza, Aceştia intervin la degajarea unei persoane care pluteşte la suprafaţa lacului, în zona Complexului Căprioara. O echipă SMURD se deplasează cu o barcă la locul incidentului.

ACTUALIZARE – ISU MARAMUREŞ

Pompierii maramureșeni participa la o misiune de degajare a unei persoane decedate din barajul Firiza. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere, una de Descarcerare și un echipaj de prim ajutor, cu un număr de 13 subofițeri, din cadrul Detaşamentului de pompieri Baia Mare. În acest moment se intervine cu o barcă pentru degajarea corpului din apa.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Astăzi, 9 Iulie, la ora 17.38, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel 112, de către o femeie, de 77 de ani, din Baia Mare, despre faptul că fiul acesteia a plecat de la domiciliu în cursul zilei de ieri, 8 Iulie, la lacul Firiza, iar până la momentul sesizării nu a revenit la domiciliu.

În urma activităților efectuate, polițiștii au identificat persoana dispărută ca fiind un bărbat, de 59 de ani.

Ulterior, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată telefonic despre faptul că în lacul Firiza a fost observată o persoană, posibil decedată, iar obiectele de îmbrăcăminte ar fi corespuns cu cele descrise de femeia de 77 de ani ca fiind purtate de fiul ei.

O echipă complexă de cercetare, precum și echipaje SMURD s-au deplasat la fața locului, în vederea efectuării cercetărilor.

Te-ar putea interesa si

CONTRABANDĂ: Țigări ucrainene în valoare de 431.000 euro descoperite de polițiștii de frontieră maramureșeni (foto)

Vasile Dale

ACCIDENTELE CONTINUĂ ÎN MARAMUREȘ: Impact violent între două mașini. Două victime la Rogoz (foto)

Vasile Dale

EXCLUSIV: BAIA MARE SĂLBATICĂ – Un tânăr de 20 ani din Recea bătut crunt de un recidivist în scara unui bloc din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.